Најдраг/најскап предмет што го имате изгубено?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Немам ништо вредно изгубено, а можеби и не се секавам!! А памтам еднаш изгубив 1200 ден. :pos2:

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Немам ништо посебно вредно изгубено, фала Богу, ама памтам дека многу ми беше жал кога на одмор си го изгубив прстенот за на нога додека пливав. :(
Ама ова лето планирам да си купам нов, зимава не си купив бидејќи во кондура нема кој да ми го гледа, само ќе ми смета. :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
CASIO casovnikot. Go izgubiv minatoto leto. Ne deka bese koj znae kolku skap, ama ednostavno se naviknav mnoooooogu na nego. Ama sea odkoga go nemam (si nemam zemeno nov) nekako pobrzo mi ide vremeto :pos2: :pos2:... !!!* ;)

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Оо, иам ја патешествија со губење предмети-прво, имам изгубено ЧЕТИРИ новчаници, со се лична карта, пари, дрангулии...сите ми беа драги, но ете, изгубен случај сум, и вадев л.к.трипати.
Друг пат-ме ограбија во ДКлаб пред 2 год, тоа значи цела торба, внатре клуч со омилените привезоци, спреј за тело, мобилниот нокиа:(и ситни некои работи во неа, никогаш не ја најдов.
Трет пат-изгубив една менѓушка за која и денес ми е криво, беџови имам изгубено(Џим Морисон ми беше најдраг беџ, и ми падна на Но Бордерс, којзнае кај е сеа..ех)
Само се молам да не губам веќе ништо!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.863
Поени од реакции
11.536
Tissot T-sport најбоље на свет, поклон за матура, го изгубив 2 месеци после добивањето, чмар! Е сеа носам casio :pos:

Член од
11 мај 2008
Мислења
82
Поени од реакции
2
лелеле...телефонот си го изгубив со си картичка .:cry:.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ај по втор пат да се изјаснам на темава. :)

Покрај ливчиња добитни од спортско обложување кои ги гинам по џепови, новчаници или фиоки, еднаш ја иам забораено ташната од нашколо во нет кафе кај Fortune и Devillish Angel на времето. :pos:

Пошо им бев редовен муштерија на 9ка, ми ја почуваја дур ми текна дека ја иам загинато и да се вратам да си ја зеам.
Исто ја загинав картата од концертот на Бора Чорба, ќе се отепам. Негде низ дома е сто посто, ама мака ми е да ја спастрам собава и да ги најдам работите шо ми се загинати...

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Пред два дена ја изгубив белезицата која ми ја подари мајками со смарагди.

:(

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
си загубив многу драга нараквица со преврзок богородица тој беше како дел од мене ама го изгубив:toe:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Ахххх....болна тема за мене е ова....коа бев во белград на евровизија си изгубив оригинал рејбан наочари...и да се утешам си купив многу убави апостолки...се вратив од белград отидовме на екскурзија у будва едната апостолка ми ја земаа брановите...едната ја чувам за успомен у сред соба стои ...значи таа една недела ем ми беше најубава ем мн драги работи изгубив

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.235
Поени од реакции
957
Немам ништо посебно вредно изгубено, фала Богу, ама памтам дека многу ми беше жал кога на одмор си го изгубив прстенот за на нога додека пливав. :(
Ама ова лето планирам да си купам нов, зимава не си купив бидејќи во кондура нема кој да ми го гледа, само ќе ми смета. :)
Еце душо, прстенот ЗЛАТЕН беше?

Kajgana Shop

На врв Bottom