Nemam nekoj najdrag predmet izgubeno...sega za sega dobro si gi cuvam tii predmeti... :icon_bigg
А што уствари даваш одговор...за повеќе постови да имаш?
---
Како прваче, мајка ми сплете едно елече со Мики Маус, многу си го сакав. После два дена го видов обесено на закачалка во школо и и кажав на мајка ми дека некој си изгубил исто како моето елече. На прашањето а каде е моето елече, ми стана јасно дека тоа всушност беше моето елече, ама веќе беше доцна за повраток. Сеуште ми текнува, беше сиво со ликот на Мики Маус
Алишта на сушење, Умбро блузон од Англија пратен специјално за мене. Пошто живеам на приземје, некое наркоманче да влегло во двор и да ми го здиплило. Порака до него...да ти се исушат рацете, говно едно наркоманско!!!
И сега најтазе, привезок за клуч Аеродром Фемили, со сликата со кољачот. Направени едвај 20 такви, во Парк една летна вечер, во бермуди со плитки џебови, се алкохолизирав, не ни приметив дека ми испаднал од џеб, кога стигнав дома, срце ми се скина. Не заради клучот, заради омилениот мој привезооооккк. П.С. Ако го нашол некој, го молам да ми го врати