Најдраг/најскап предмет што го имате изгубено?

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
za skapi predmeti sum gubel, ama ne mi e maka, kako doslo taka si otislo
ama imav eden prsten, poklon, obicen so zmej na nego. go nosev 24/7 i vo najdobriot period vo zivotov. ne go vadev nikogas. spiev so nego, se tusirav(ne rgosuvase) go nosev na palecot na desnata raka, i e edinstven prsten so sum go nosel vo zivotot, ama za belja ednas mi bese ponapred malku, na zglobot, pa ja ispruziv rakata taka naednas za da otvoram vrata od eden kafic i padna. go barav, lugeto mi se smeeja koga me gledaa kaj so klecam pred kafic, ama, ne go najdov...:toe:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Треба Fabullous_178 да пише на темава...ама неможам да издржам а да не пишам за тоа дека детето у дубровник у место од 70м2 бетонска плоча изгуби 80евра кои до пред 20секунди пред губењето ми ги покажа од новчаникот.....

можете ли да замислите на бетонска плоча да изгубите 80евра а никаде да ги нема.....

тоа беше нешто натприродно:pos2:
:toe:

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Еден прекрасен сребрен привезок за клучеви,поточно имаше во средина сребрена паричка која се вртеше...е,па баш таа некаде падна и повеќе ја немам...неможам да ја преболам,ми беше најдраг поклон.....

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
NE znam po koe 4udo...ama vo zivotov moj do sega(da 4uknam vo drvo) neam izgubeno nisto osven ednas 50 denari :D:D...nz od kade takva silna volja za kontrola na site moi li4ni predmeti...sekogas znam se kaj mi stoi so po nekogas mi se 4ini preterano od moja strana...a inaku ednas mislev deka sum zagubil klu4 ama sum go zaboravil doma...so isto se desava retko(re4isi nikogas) :P
ok samo te molam smeni ja cetvorkava(4) i pisuvaj c poso strasno me nervira, premnogu smizlarski mi e!!!izvinete za off topci

B u S a V

It's clue to madness
Член од
17 април 2007
Мислења
67
Поени од реакции
4
Srebrena alka i toa poklon od tatko mi abe si ja sakav alkata ne znaete kolku i sum se raduval!!! Uste mi e tesko na dusava ne deka vredi kojznae kolku ama jebiga poklon bese i zatoa se nerviram i den denes koga ke mi tekne na toa!!!!

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Па поклон од мојата кума, бело злато прстен што многу го сакав и го изгубив во грчкото море. И златна алка од мајка му на Урбан... Таа алка живот ме кошташе, само ја губев и наоѓав, за на крај да исчезне засекогаш... Многу ми е жал за тие две работи. Исто така и оваа година на екскурзија во Будимпешта си го изгубив најк капчето што го љубев и сакав да се убијам, али за среќа во Белград најдов исто такво и си го купив:kesa:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
леле мобилниот не дека беше скап ама криво ми е шо го изгубив на првиот училишен ден со убо ми почна годината

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Јас имам изгубено златен привезок што ми го дале за крштевката.Инаку многу губам клучеви и два пати ја имаме сменето бравата дома!:toe:
Во 8мо во училишен двор го фрлав клучот нагоре и го фрлив на покрив:pos2:.После наставникот по физичко се качи горе да го земи...

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Пред 4 месеци мобилниот си го загинав... А толку си го сакав...:place:Купив после нов, далеку подобар, ама нема никогаш да го засакам како претходниот, нема никогаш да си го прежалам :pipi:
А за Нова Година сега крстот си го загинав, заедно со ланчето... Еј незнам колку време го немав извадено од мене, неможев без него... Еднаш памтам автобусот го допрев кога одев на екскурзија зошто го заборавив ланчето дома... Дел од мене беше, и сега коа го загинав :cry:

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Se sekavam deka imam izgubeno eden privezok za kluc (zaedno so klucot) a mi bese poklon za polu matura od edna draga osoba.Ne bese mnogu skap ali si go sakav oti na nego imase izgravirano bukva B

F i l i p

·٠•● DoN FiLiP ●•٠·˙
Член од
23 декември 2007
Мислења
50
Поени од реакции
0
imam izgubeno Sony Ericsson P910, i toa pred 2 ipol godini koga bese mnogu skap a i ubav:) Uste go zalam toj telefon:( mn go sakav

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Првите копачки од фудбал, ги забораив во автобус 57мица, скопска, и до ден ден се каам и жалам за нив, посебни ми беа

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Најскап-Новчаник со сите пари за на одмор внатре, верувајте многу ме кошташе загубата.
Најдраг-па пред недела-две приметив дека ми го нема сребрениот прстен за на палец, кој ми е поклон од еден бивш и прстен кој тој многу го сакаше,а ми го даде мене, и после јас најмногу го сакав. Ама го нема, незнам кај го имам ставено. И ептен ми е мака!!

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Kako pomal si gi izgubiv omilenite pizami na eksurzija ( negde u 4to) . Kakov shok bese toa za mene :(

Kajgana Shop

На врв Bottom