НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157
Ако има поголеми лузери од Никс и поголем лузер од Кармело јас еве. Каков спој се :pos::pos:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Ај да отвориме мала дискусија за МВП, дали Кавај е вистинскиот МВП сезонава? По утакмица дава 26 поени, слично како Харден кој дава 28 но Кавај има малку подобар процент и Вестбрук кој има 31 поен но со многу полош шут од овие двајца и зема многу повеќе шута. Ако ја земиме во предвид и дефанзивата која ја игра, неспоредливо е со Харден и Вестбрук. Сезонава Алдриџ постигнува најмалку поени од својата руки сезона, Гасол не се вклопи баш најсјајно, Паркер и Ману се за година постари така да Кавај ја носи екипата да грб.

Ако успеат да завршат први на запад(ГСВ гостува во СА два пати месецов без Дурант) мора да биди прогласен за МВП Кавај. Па дури и втори да се скроз би било заслужено да ја добие наградата.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.221
Поени од реакции
46.509
ode sezona za bogut u tri lepe ...

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
Штета за Богут.. Сега план Б е Лери Сендерс кој според мене е и подобра опција

C

Castiel

Гостин
Сеа треба Дејвис и Казн да му ги донесат на Леброн. Еден мора да се погоди

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
ALO 35 milioni e vo minus capot na cavs. Se povredil Bogut i odma Sanders bil vtora opcija, pa dobro be ima li usul coekov, kakva konjina ne mi se veruva

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Премногу е тивок и скромен и само ради тоа не е многу споменуван во муабетот за МВП, ич не е медиумски hypе-нат за разлика од Рас и Харден

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
ALO 35 milioni e vo minus capot na cavs. Se povredil Bogut i odma Sanders bil vtora opcija, pa dobro be ima li usul coekov, kakva konjina ne mi se veruva
Минимални договори се, колку сакаш такви можиш да имаш.. Види, 29 тимови има во НБА кои можат да го земат Сендерс.. Сепак 2 години нема играно кошарка..

Ги видовме Кавси некни против Мајами колку слаби се без Леброн и Кајри.. 30 разлика изгубија.. Сепак овај тим околу него не е баш така јак како шо мислите.. Барем 6-7 играчи од ротација рачунај се сеуште во лигата заради Леброн.. Шамперт и ЏР Смит беа избркани од Никси.. Да не беше Леброн да ги собери сега во Кина би играле.. Дерик Вилијамс никој не го сакаше.. Дерон беше ослободен од Мавси за да се зголеми минутажата за недрафтуван руки Јоги Ферел.. Џеферсон требаше да се пензионира уште пред некоја сезона.. Корвер и Фрае се одлични шутери но за ништо друго не придонесуваат..

Ако веќе си решил да јадеш лајна, биди барем правилен малку

C

Castiel

Гостин
Не бе не е јак тимот околу леброн. Просечен е.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Не бе не е јак тимот околу леброн. Просечен е.

Кливленд без Леброн има скор 4-20.

Замисли каков скор ќе имаа без него ако Леброн не беше crybaby/GM и не го склопеше најдобриот ростер некогаш виден во лигава.

0-24?
-----------------

Ленард МВП (y)

C

Castiel

Гостин
Кливленд без Леброн има скор 4-20.

Замисли каков скор ќе имаа без него ако Леброн не беше crybaby/GM и не го склопеше најдобриот ростер некогаш виден во лигава.

0-24?
-----------------

Ленард МВП (y)
Кај не му бил јак тимот сеа испаѓа уште дека не е плачко и гм.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom