НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
ЏР ќе завршел во Кина, а ликот моментално има поголема плата од Стеф, боже свашта :pos::pos::pos:

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Kyrie JR Lebron Love TT
Deron Shumpert RJ Derrick Will Frye Korver Liggins James Jones

Aj te molam kazi mi priblizno dobra klupa sto bi se merela so ovaa na Cavs :) Ako ova ne e jak tim ne znam koj e iskreno

C

Castiel

Гостин
Кливленд без Леброн има скор 4-20.

Замисли каков скор ќе имаа без него ако Леброн не беше crybaby/GM и не го склопеше најдобриот ростер некогаш виден во лигава.

0-24?
-----------------

Ленард МВП (y)
И да заборави да кажеш дека во тој скор 4-20 80% на натпреварите играат и без лав и Кајри. Значи не се само без Леброн.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

G

garthok

Гостин
Премногу е тивок и скромен и само ради тоа не е многу споменуван во муабетот за МВП, ич не е медиумски hypе-нат за разлика од Рас и Харден
Ради тоа е и комплетен играч број 1 (според мене) во моментов. Значи таа е таа фалинка на Леброн што ја има, драма човек е, исто и Коби ради егото, значи за да си комплетен многу е битен и карактерот. Џордан, Брд... биле интровертни личности. Еве и кавај исто, човекот го нема на социјални мрежи, преку лето живее во двособен стан, вози џип од '97, бега од камери... Јас волку приземјен човек од него и данкан немам видено искрено.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.350
Поени од реакции
11.794
Овај прокастинаторов думам на времето кога беше за Kлиперс и беше подосаден од пролив.Ваков дома да го немаш,ќе те умри намладост од муабет само.Полошо од самобендисана незналица нема.
Епа сеа е истото само што го сменил тимот и е Кавс фан.Човек со понереално мислење и поголема незналица ни имало ни ќе има на темава.Па како ги опиша играчиве од Кливленд сите избркани на клоци и инвалиди а Леброн од солидарност ги прибрал :pos: Туѓ срам ме јаде :sramezliv:Ако не го прибереше коњов, Корвер сигурно во Карпош соколо ќе завршеше.
Тимот во кој дојде коњот е потполно сменет игрчки, единствено 2-3ца ако има останто затоа што не им дошол редот.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
ЏР ќе завршел во Кина, а ликот моментално има поголема плата од Стеф, боже свашта :pos::pos::pos:
Па и Мозгов има :icon_lol:.. Кој е главната причина за тоа?

Токму, така. LeGM ;)

Од пропалици играчи направи.. 4-20 се без него.. То е то. Нема шо повеќе да се коментира на темава.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.499
Поени од реакции
8.047
Ае сезоната ќе помине ја другарка ми Наташа не ја гледав во живо... што ти прави ова капитализмов и часовните зони...

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
751
Поени од реакции
59
Ради тоа е и комплетен играч број 1 (според мене) во моментов. Значи таа е таа фалинка на Леброн што ја има, драма човек е, исто и Коби ради егото, значи за да си комплетен многу е битен и карактерот. Џордан, Брд... биле интровертни личности. Еве и кавај исто, човекот го нема на социјални мрежи, преку лето живее во двособен стан, вози џип од '97, бега од камери... Јас волку приземјен човек од него и данкан немам видено искрено.
Новицки исто....

C

Castiel

Гостин
Па и Мозгов има :icon_lol:.. Кој е главната причина за тоа?

Токму, така. LeGM ;)

Од пропалици играчи направи.. 4-20 се без него.. То е то. Нема шо повеќе да се коментира на темава.
Без него плус кајри и лав. Секако секако дека се пропалици затоа ни наброја кој има боље клупа моментално од кавс.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
16 април 2014
Мислења
7.350
Поени од реакции
11.794
Незнае да промаши Дирк во првава четвртина :aplauz:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Новицки 30к + ... каква легенда!!!

Член од
16 април 2014
Мислења
7.350
Поени од реакции
11.794
Сакам некој Леброн да го истестира вака, има да направи 2 колук наназад и има дасе отепа држење за глава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom