И да заборави да кажеш дека во тој скор 4-20 80% на натпреварите играат и без лав и Кајри. Значи не се само без Леброн.Кливленд без Леброн има скор 4-20.
Замисли каков скор ќе имаа без него ако Леброн не беше crybaby/GM и не го склопеше најдобриот ростер некогаш виден во лигава.
0-24?
-----------------
Ленард МВП![]()
Ради тоа е и комплетен играч број 1 (според мене) во моментов. Значи таа е таа фалинка на Леброн што ја има, драма човек е, исто и Коби ради егото, значи за да си комплетен многу е битен и карактерот. Џордан, Брд... биле интровертни личности. Еве и кавај исто, човекот го нема на социјални мрежи, преку лето живее во двособен стан, вози џип од '97, бега од камери... Јас волку приземјен човек од него и данкан немам видено искрено.Премногу е тивок и скромен и само ради тоа не е многу споменуван во муабетот за МВП, ич не е медиумски hypе-нат за разлика од Рас и Харден
Па и Мозгов имаЏР ќе завршел во Кина, а ликот моментално има поголема плата од Стеф, боже свашта![]()
Новицки исто....Ради тоа е и комплетен играч број 1 (според мене) во моментов. Значи таа е таа фалинка на Леброн што ја има, драма човек е, исто и Коби ради егото, значи за да си комплетен многу е битен и карактерот. Џордан, Брд... биле интровертни личности. Еве и кавај исто, човекот го нема на социјални мрежи, преку лето живее во двособен стан, вози џип од '97, бега од камери... Јас волку приземјен човек од него и данкан немам видено искрено.
Без него плус кајри и лав. Секако секако дека се пропалици затоа ни наброја кој има боље клупа моментално од кавс.Па и Мозгов има.. Кој е главната причина за тоа?
Токму, така. LeGM
Од пропалици играчи направи.. 4-20 се без него.. То е то. Нема шо повеќе да се коментира на темава.