НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
W

wicked_1

Гостин
Bi se soglasil.. Da ne se vrateshe nazad i da osvoeshe titula vrakajki se od 3-1 protiv najdobriot tim od regularnata sezona vo istorijata imajki prosek od recisi 40/10/10 vo reshavackite 3 utakmici

Shaq dobro si kaza na hall of fame govorot pred nekoj mesec deka kobe pochnal da plachi i go izbrkal shaq od timot poshto neli site individualni nagradi ovaj gi sobra.. Posle vide deka bez shaq nishto nemozi pochna da plachi pak zakanuvajki im se na lakers deka ke si zamini.. Pa moraa da go dojsat gasol koj ako vidish statistiki mozeshe slobodno fmvp da bidi na dvete finalinja..
-Cancerousbitchcrying mentality

Ps. I ova e original zbor od mene samo za mambata (y)
пс. се убаво со прикаските супер емотивни, ама на крајот ќе остане тоа дека едниот скокаше од тим на тим за дојде до титула, другиот не.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.811
Поени од реакции
115.830
пс. се убаво со прикаските супер емотивни, ама на крајот ќе остане тоа дека едниот скокаше од тим на тим за дојде до титула, другиот не.
Човек, со кого се објаснуваш бе? Истиот тој го оправдуваше потегот на Леброн што отиде во Мајами, а сега го критикува Дурант. Значи батали го со него не можеш да се докажуваш на оваа тема. Можеш само да му спомнеш дека 5>3, доволно е ваљда.

C

Castiel

Гостин
Glupo e da se osporuva i goleminata na Kobi i goleminata na Lebron. Retki se takvi igraciata. Uzivajte vo Lebron dur ne se penzioniral. Za zal ne mozeme veke da uzivame vo goleminata na kobi veke.

Sent from my Ultra using Tapatalk

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Dobro be lugje i sami znaeme deka posebna vrsta na fanovi se na Lebron tie. Duri i ne si gi racunaat izgubenite finalinja so Spurs(sam bil) i so Gsw( pak bil sam) hahahahah 3-2 e bratot

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Ваљда сега сфаќате каков канцер за Лејкерс беше Коби последните 4-5 сезони и колку го успори процесот :)D) со 30 милионскиот договор.

Dobro be lugje i sami znaeme deka posebna vrsta na fanovi se na Lebron tie. Duri i ne si gi racunaat izgubenite finalinja so Spurs(sam bil) i so Gsw( pak bil sam) hahahahah 3-2 e bratot
А има и посебна врста на хејтери, еве на пример како тебе. Ама океј, фан си на Булс, а сите знаеме што им прави Леброн на Булс од 2003 па до денес. :D

Последно уредено:
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.942
Поени од реакции
23.425

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Демек не играше сам?..со ГСВ 2015 имаше монструозни Џордан-бројки и пак изгубија..што требаше да направи по 70 поени да дава?..Леброн е синоним за легенда и величина во Кошарката..чоекот кај што оди веднаш клубот title contenders станува и доминира во плејофот веќе години наназад..Леброн ги прави сите соиграчи околку него подобри и поопуштени ,настрана тоа што е убедливо најинтелегентен играч во лигата

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.378
Човек, со кого се објаснуваш бе? Истиот тој го оправдуваше потегот на Леброн што отиде во Мајами, а сега го критикува Дурант. Значи батали го со него не можеш да се докажуваш на оваа тема. Можеш само да му спомнеш дека 5>3, доволно е ваљда.
Trite vo skutot na shaq ne gi racunam 3>2 hehe kiss[DOUBLEPOST=1479144963][/DOUBLEPOST]
Демек не играше сам?..со ГСВ 2015 имаше монструозни Џордан-бројки и пак изгубија..што требаше да направи по 70 поени да дава?..Леброн е синоним за легенда и величина во Кошарката..чоекот кај што оди веднаш клубот title contenders станува и доминира во плејофот веќе години наназад..Леброн ги прави сите соиграчи околку него подобри и поопуштени ,настрана тоа што е убедливо најинтелегентен играч во лигата
2007 voopshto ne trebashe da se najdat vo finale.. Site ocekuvaja spurs-pistons povtorno no lebron mu ja pukna glata kako sho znajme.. Sepak protiv sparsi nemozese iako site 4ti utakmici bea tuka negde.. Ko ke sporedish timot na lebron toa vreme(hughes, gooden) i na kobe (odom, smush, walton) tuka negde bea po kvalitet.. Kobe pocnha da plachi i mu go dojsoja gasol, na lebron kutriot jj hickson.. Ej aj da ne si bega posle

Последно уредено:
W

wicked_1

Гостин
2007 voopshto ne trebashe da se najdat vo finale.. Site ocekuvaja spurs-pistons povtorno no lebron mu ja pukna glata kako sho znajme.. Sepak protiv sparsi nemozese iako site 4ti utakmici bea tuka negde.. Ko ke sporedish timot na lebron toa vreme(hughes, gooden) i na kobe (odom, smush, walton) tuka negde bea po kvalitet.. Kobe pocnha da plachi i mu go dojsoja gasol, na lebron kutriot jj hickson.. Ej aj da ne si bega posle
Не е убаво да манипулираш вака, не си на нба-македонија порталот.

Детроит како и Кливленд беше просечен тим, со Билапс и Хамилтон и Вебер пред пензионирање кој не беше 1/3 од играчот од Сакто.
Еве ти и како изгледаа конференциите, Брон & френдс во другата конференција не би поминале прва рунда.

финале.png

Нормално и очекувано од Спарс добија метла оти немаше што да бараат во финале таа година.

После тоа имаше екстремно плачење па мораше да напушти брод и да иде во Мајами да собира олстар екипа.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Харден 23 поени 1/4 ако нема ран blowout може чудо да се случи вечерва

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008