НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков ОЧАЈ у одбрана се Индијана не ми се верува. И Хорнетс навистина се погодија, ама какво лошо движење имаат у одбрана не е можно

Harden na poluvreme 10 asisti,od kako go stavija na plej nema utakmica na koja nema 10+ asisti.I Capela igra fenomenalno ke go napravi MIP :D

И покрај прекинатата низа од 157 натпревари, Кари мајсторски се врати со рекорд. 13 тројки!!!

Али и покрај сите тие тројки едвај тепаа 10 разлика :/

Неможеше чоек на раат да си коментира :D

Атланта продолжува со одлични игри пред се у одбрана. Ја изгледав утакмицата со Кливленд. Одлично одлично покриваат играчи. Шрудер се наметнува за добар лидер.

Оние Хорнетс ми се најмутава екипа. А види ги на 6-1 се. Јута минатата утакмица требаше да продолжи со играта од прво полувреме, одлично функционираа. Фејворс е одличен mid range шутер. Гобер добро затвораше рекет, во напад имаат повеќе опции, добра игра.

Која е приказната позади таканаречените "дресови" на Оклахома ? Баш како кежуал мајчки им се... и дали има други тимови што играат со вакви мајчки ? Немам заприметено баш... дали од очајниот квалитет на стримот или дека нема....

Заслужено тепаа Клиперси.
Серково Вестбрук 4утакмици по ред ме паѓа. 6-20 шутира за 2, заради него и изгубија племе ти ебам мрш

Прва победа и за Фили сезонава. Малце фалеше и оваа да ја утнат. Од 100-95, направија фаул за 2+1, за потоа во нивниот напад да ја фрлат у аут и на крај им изедначија. Прва победа што ја имаат пред декември од 2013 година.

Американциве отсекоаш биле врв со глупостиве

Која е приказната позади таканаречените "дресови" на Оклахома ? Баш како кежуал мајчки им се... и дали има други тимови што играат со вакви мајчки ? Немам заприметено баш... дали од очајниот квалитет на стримот или дека нема....

Добра вест: Од следната сезона дресовите ќе ги изработува Nike па нема повеќе да гледаме вакви „дресови“ со ракави.

Лоша вест: Од следната сезона ке има мали спонзори на дресовите плус за прв пат на нба дрес ќе се појави и логото на производителот, во случајот Nike.

CwcStUBUkAA-Fav.jpg:large

843323DeMichael.jpg

Not stopping! :cuc: А замислете ова да го правеше во дресот на Лејкерси, со кои нели ќе потпишеше. Уште сега ќе земеше МВП, каков Вестбрук, каков Харден and co. :D

Tajron Lu bil dobar igrac, toa e toj hrvatski komentator koj se pofali deka sledel nba 30 godini, se gleda deka znae

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom