НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Клиперси моментално екипа број 1 во Нба. Единствениот тим засега што го имаат завршено полувремето со 70+ поени, и тоа 2 пати.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Клиперси моментално екипа број 1 во Нба. Единствениот тим засега што го имаат завршено полувремето со 70+ поени, и тоа 2 пати.
Добар почеток имаат но не се никако најдобри според мене. Голден Стејт игра со 70-80% од силата, ко ќе има потреба за замарање ке збеснат Кари, Дурент и компанија.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добар почеток имаат но не се никако најдобри според мене. Голден Стејт игра со 70-80% од силата, ко ќе има потреба за замарање ке збеснат Кари, Дурент и компанија.
Ќе видиме не се знае.Али зошто ја чуваат силата ? Или се гушат сите ѕвезди во купот собрани и дефанзивно се тапа? И пред да почне сезоната јас велев дека ГС ќе доминираат али засега воопшто не сум импресиониран од нивната игра и нема никакво УаУ тука. Пак ќе речам,долга е сезоната не се знае,или ете ти како што велиш кога ќе има потреба за замарање ќе видиме што ќе бидне.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ќе видиме не се знае.Али зошто ја чуваат силата ? Или се гушат сите ѕвезди во купот собрани и дефанзивно се тапа? И пред да почне сезоната јас велев дека ГС ќе доминираат али засега воопшто не сум импресиониран од нивната игра и нема никакво УаУ тука. Пак ќе речам,долга е сезоната не се знае,или ете ти како што велиш кога ќе има потреба за замарање ќе видиме што ќе бидне.
Нема збор дека ГС можат многу појако да играат, но нема потреба сеа, со пола гас си ги тепаат скоро сите, јас мислам до плејофот нема да го видиме најдоброто од нив а после ќе има масакар.
Не за џабе кладилниците нудат за победник моментално 1.80 за ГС а за сите други екипи над 4. За Клиперси немам видено но 10 најмалце е.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.344
Поени од реакции
11.768
ova nakrajov od toronto bese faul vo napad? ili da mu se ugodi na pickava samo se svirna?

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
^ Работава е: Raptors hit 3 3-points in a row, they hurt Lebron's feelings.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Каква утакмица:cuc:

Јас незнам овие СК, даваат пред некој ден у 4,30 сабајле Голден со Орлеанс, а не даваат овакви утакмици

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добра утакмица навистина. Рапторси направија добра низа штета што ја испуштија,премногу дезориентирани беа последните минути.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
моменталниов состав на Кавс би губел од пола euroleague тимови

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Вестбрук човече какво забивање на 6 секунди пред крај.
Хјустон слабо изигра односно Харден 13п 13а. Се гледа по тоа што мртвиот Андерсон заврши со 14 поени,арно даде човекот 4 тројки за друго ништо не го бива истото и за Ариза можам да го речам.

Вестбрук и Оладипо имаа одлична партија,Вест 30п а Оладипо 29п. Златна двојка.

Член од
13 октомври 2014
Мислења
1.094
Поени од реакции
367
Не беше толку јако куцањето на Вестбрук колку шо беше битно за неговиот тим...Мене ми стигна нотификација од НБА апликацијата и пишуваше Dunk of the year? и отварам и глеам ништо посебно за да биде во трка за Dunk of the year

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не е dunk of the year,но беше доста битен и јак момент за таков dunk ...

Член од
1 март 2009
Мислења
8.635
Поени од реакции
10.376
Nema nekoi jaki kucanja vo posledno.. I tie sho se jaki kucachi ko griffin i lavine ne se zamarat poke.. Se nadevam dunk contesto godinava ke nadohnadi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom