Добар почеток имаат но не се никако најдобри според мене. Голден Стејт игра со 70-80% од силата, ко ќе има потреба за замарање ке збеснат Кари, Дурент и компанија.Клиперси моментално екипа број 1 во Нба. Единствениот тим засега што го имаат завршено полувремето со 70+ поени, и тоа 2 пати.
Ќе видиме не се знае.Али зошто ја чуваат силата ? Или се гушат сите ѕвезди во купот собрани и дефанзивно се тапа? И пред да почне сезоната јас велев дека ГС ќе доминираат али засега воопшто не сум импресиониран од нивната игра и нема никакво УаУ тука. Пак ќе речам,долга е сезоната не се знае,или ете ти како што велиш кога ќе има потреба за замарање ќе видиме што ќе бидне.Добар почеток имаат но не се никако најдобри според мене. Голден Стејт игра со 70-80% од силата, ко ќе има потреба за замарање ке збеснат Кари, Дурент и компанија.
Нема збор дека ГС можат многу појако да играат, но нема потреба сеа, со пола гас си ги тепаат скоро сите, јас мислам до плејофот нема да го видиме најдоброто од нив а после ќе има масакар.Ќе видиме не се знае.Али зошто ја чуваат силата ? Или се гушат сите ѕвезди во купот собрани и дефанзивно се тапа? И пред да почне сезоната јас велев дека ГС ќе доминираат али засега воопшто не сум импресиониран од нивната игра и нема никакво УаУ тука. Пак ќе речам,долга е сезоната не се знае,или ете ти како што велиш кога ќе има потреба за замарање ќе видиме што ќе бидне.
Леброн одмарамоменталниов состав на Кавс би губел од пола euroleague тимови