Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.631
- Поени од реакции
- 31.841
Bon Jovi?
Првично така беше замислена темата. Ама нели треба да има малце бранување, менење на стилови и публика. Ако ги изредиме дечкиве по ред, не викам дека нема, ама ако ги ставиме сите, најверојатно ќе испадне само фалби, импресии, споделување песни и никаква рчка или појака дискусија како шо се деси на пример коа беше Архангел. Тоа е целта, искрено и јас не ги обожавам бонџо we шо вика малком.Имам конкретен предлог. Најпрво да се истераат култните бендови. До сега, од 11 тапети (вклучувајќи го и овој) само 5 беа големи бендови.
Значи, истерајте со големите бендови како Black Sabbath, Queen, Sex Pistols, The Doors, Мизар, па понатака може со овие глупостите како AC/DC и Bon Jovi да одиме.
Ќе добиеме од секој различна анализа и интерпретација. Квалитетни, подолги постови.Првично така беше замислена темата. Ама нели треба да има малце бранување, менење на стилови и публика. Ако ги изредиме дечкиве по ред, не викам дека нема, ама ако ги ставиме сите, најверојатно ќе испадне само фалби, импресии, споделување песни и никаква рчка или појака дискусија како шо се деси на пример коа беше Архангел. Тоа е целта, искрено и јас не ги обожавам бонџо we шо вика малком.
Имаш предлог за наредни? Ако сакаш и воведот го пиши.
Океј, се слагам. Само во план беше нешто porcupine tree за нареден, па ако биде тој, после него рецимо вратите. Еве ја ќе пишам за нив. Или ако не те мрзи ти.Ќе добиеме од секој различна анализа и интерпретација. Квалитетни, подолги постови.
Еве, за Нирвана AceCaleb напиша одличен пост, за Битлси Io, додуша имаше и други одлични постови за тие бендови, но нивните ги земам како репрезентативен примерок.
Предлозите се тие, погоре што ги напишав, за следниот четврток ме мрзи, понатака би направил воведен пост, зошто да не.
И една забелешка, досега беа се' рокери (гранџери, металци, пост-панкери...). Може и жанрот да се промени, на фолк: Боб Дилан, Коен, Кеш, или џез: Дејвис, Армстронг, Гилеспи...Океј, се слагам. Само во план беше нешто porcupine tree за нареден, па ако биде тој, после него рецимо вратите. Еве ја ќе пишам за нив. Или ако не те мрзи ти.
И од понеделник почнуваме да ги мениме, нели флоид ги сменивме вчера. Да си биде онака, права недела.