Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Бас појачало некој да продава? 100 (+) вати да е, зачувано, фин звук да дава, ништо посебно..

Член од
22 ноември 2013
Мислења
9
Поени од реакции
1
Некој да продава евтин почетнички бас?

Член од
12 мај 2014
Мислења
4
Поени од реакции
3
Здраво се викам Наум 17 год сум , свирам гитара веќе 2 години и барам озбилен бенд во околината Куманово , Скопје , Кратово , Штип од Крива Паланка сум па тука можам да патувам еднаш неделно . Контактирајте ме во порака овде или на маил: npocev@yahoo.com

Член од
12 мај 2014
Мислења
4
Поени од реакции
3
Здраво се викам Наум 17 год сум , свирам гитара веќе 2 години и барам озбилен бенд во околината Куманово , Скопје , Кратово , Штип од Крива Паланка сум па тука можам да патувам еднаш неделно . Контактирајте ме во порака овде или на маил: npocev@yahoo.com . Ќе се вклопам во секаков вид на музика .

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Здраво се викам Наум 17 год сум , свирам гитара веќе 2 години и барам озбилен бенд во околината Куманово , Скопје , Кратово , Штип од Крива Паланка сум па тука можам да патувам еднаш неделно . Контактирајте ме во порака овде или на маил: npocev@yahoo.com . Ќе се вклопам во секаков вид на музика .
Следниот пат пред да отвориш тема провери дали веќе постои иста. Твојата тема беше префрлена тука.

Член од
12 мај 2014
Мислења
4
Поени од реакции
3
Sky се извинувам не можев да најдам нов сум

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Едно прашање од технички аспект. Пред некој ден го извадив сајзерот од подрум, го немав свирено едно година дена. Кинески од смешко, нишо посебно, за вежбање ми е. Е сеа, коа го уклучувам ми зујат звучниците и дирките не произведуваат звук. Не сум сигурен дали е истиот адаптер од сајзерот, али ипак користам 9v адаптер, и на сајзерот пишува дека работи со таа волтажа. (не се разбирам многу во ова поле)
Дали е можно проблемот да е до адаптерот, краток спој итн?

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
Барам добар кабинет со 4 12-ки по можност, за да го врзам со гитарско појачало. Кој знае кај има нека ми пише у инбокс ;)

П

Пе Џо

Гостин
Едно прашање од технички аспект. Пред некој ден го извадив сајзерот од подрум, го немав свирено едно година дена. Кинески од смешко, нишо посебно, за вежбање ми е. Е сеа, коа го уклучувам ми зујат звучниците и дирките не произведуваат звук. Не сум сигурен дали е истиот адаптер од сајзерот, али ипак користам 9v адаптер, и на сајзерот пишува дека работи со таа волтажа. (не се разбирам многу во ова поле)
Дали е можно проблемот да е до адаптерот, краток спој итн?
Можно е да не е тој поларитетот на сајзерот ко на адаптерот. Ако ти е од универзалните адаптери, би требало да има копче за поларитет (+/-) , пробај плус, пробај минус, па види си.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Дечки другарче ме замоли да прашам дали и кај може да најде Акустична гитара за левак во Мк ?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.655
Поени од реакции
59.580
Дечки другарче ме замоли да прашам дали и кај може да најде Акустична гитара за левак во Мк ?
Нека си купи за деснак, па само нека ги премести жиците обратно :D

Гледам во До-ре-ми на сајтот, има некои (со доста солени цени), но немаат на лагер.

Артист системи...
http://www.artist-macedonia.com/mex/artikal.php?art=7620
Ако му се допаѓа и му одговара цената нека се јави нека препраша дали ја имаат

Kajgana Shop

На врв Bottom