Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

Член од
13 мај 2013
Мислења
150
Поени од реакции
38
Дали има рандом доброволци (од Скопје а може и од друго место ) кои се сериозни и сакаат да се формира бенд кој ќе свири народно или на крај краева блуз/катри/рок. Иначе јас сум гитарист. Со задоволство чекам на доброволци :D

Член од
24 јуни 2014
Мислења
73
Поени од реакции
6
каде можам да најдам евтина виолина? не ми треба оригинал or something.. барав по огласиве на нет нема :(

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
фала ти, а каде поточно се наоѓа Смешко? :)
Ваљда збориме за истото со DaniBMW пошто и ова е на плоштад. Коа идеш од плоштад накај тоа статуата со музичарите во уличката од лева страна одма е влезот. Не е баш нешо очигледно нажалост. :/

Член од
24 јуни 2014
Мислења
73
Поени од реакции
6
фала, ќе проверам неделава :D
*другар подолго време бара тапанар за бенд во стил на Opeth, Kamelot.. по можност да е од Скопје, ако знаете некој таков пишете ми. ептен ендемски вид се :D

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Купувам гитара во стил на Flying V
Продавам појачало Bugera v22 лампаш 13.000 денари.

Член од
15 октомври 2013
Мислења
7
Поени од реакции
5
Ме интересира дали некој од форумот прави хаус музика? ...Или можеби правел во минатото?

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Ме интересира дали некој од форумот прави хаус музика? ...Или можеби правел во минатото?
Бидејќи темата која ја отвори беше со наслов дупла и вооедно беше без никаков вовед за да наликува како тема.

Според мене мислам дека тука најдобро би ти било да се обратиш за твоето прашање.

Во иднина доколку сакаш да отвориш тема или пак не си сигурен дали ја има истата побарај во пребарувај со насловот или едноставно обрати се кај мене јас ќе ти одговорам во најбрз можен рок.

Dis

Член од
8 октомври 2012
Мислења
21
Поени од реакции
4
Kupuvam Metal Muff pedala za gitara.

Член од
11 јули 2014
Мислења
13
Поени од реакции
18
Здраво, си купив акустична озвучена гитара и сакам да си ја поврзам со компјутерот, арно ама нешто не е ко шо треба ...
имам кабелче што ги врзувам гитарата со компјутерот (line-in портот од компјутерот)
инсталирав неколку програмчиња: GTR 3, Guitar Rig 4, AmpliTube 3 и на ниедно не ми свири гитарата (или ја не знам да го направам :D ) ...
па ако знае некој да ми помогне што може да е проблемот и како можам да го решам :)
(ако не е темава на соодветно место, се извинувам :D)

Член од
11 јули 2014
Мислења
13
Поени од реакции
18
ги инсталирав драјверите, сега треба ли некоја посебна конфигурација да направам на програмите, и која од програмиве шо ја имам највеќе ќе заврши работа ?

Kajgana Shop

На врв Bottom