Види на групава прашај, можи ќе се најди некоеБас појачало некој да продава? 100 (+) вати да е, зачувано, фин звук да дава, ништо посебно..
Trace Eliot profi pojacalo cena 250e, pisi u inbox pa ke se dogovorimeБас појачало некој да продава? 100 (+) вати да е, зачувано, фин звук да дава, ништо посебно..
Следниот пат пред да отвориш тема провери дали веќе постои иста. Твојата тема беше префрлена тука.Здраво се викам Наум 17 год сум , свирам гитара веќе 2 години и барам озбилен бенд во околината Куманово , Скопје , Кратово , Штип од Крива Паланка сум па тука можам да патувам еднаш неделно . Контактирајте ме во порака овде или на маил: npocev@yahoo.com . Ќе се вклопам во секаков вид на музика .
Знам. во ред еSky се извинувам не можев да најдам нов сум
Можно е да не е тој поларитетот на сајзерот ко на адаптерот. Ако ти е од универзалните адаптери, би требало да има копче за поларитет (+/-) , пробај плус, пробај минус, па види си.Едно прашање од технички аспект. Пред некој ден го извадив сајзерот од подрум, го немав свирено едно година дена. Кинески од смешко, нишо посебно, за вежбање ми е. Е сеа, коа го уклучувам ми зујат звучниците и дирките не произведуваат звук. Не сум сигурен дали е истиот адаптер од сајзерот, али ипак користам 9v адаптер, и на сајзерот пишува дека работи со таа волтажа. (не се разбирам многу во ова поле)
Дали е можно проблемот да е до адаптерот, краток спој итн?
Нека си купи за деснак, па само нека ги премести жиците обратноДечки другарче ме замоли да прашам дали и кај може да најде Акустична гитара за левак во Мк ?