П
Пе Џо
Гостин
Некој гаража да изнајмуе за бенд, или има контакт/знае некого? До две три иљади месечно. Да, ги прочешлав сите огласи, њада.
Имаше во Порта Влае една, мислам дека уште ја изнајмуваат. Свиревме ние таму пред две години, добри беа условите. Да побарам контакт во теков на денов, ќе ти пишам ако си заинтересиран.Некој гаража да изнајмуе за бенд, или има контакт/знае некого? До две три иљади месечно. Да, ги прочешлав сите огласи, њада.
Иам свирено таму, али ми треба моја (т.е. наша), да ја изнајмувам месечно. У задње време само воајерисуем огласи, нишо не искача.Имаше во Порта Влае една, мислам дека уште ја изнајмуваат. Свиревме ние таму пред две години, добри беа условите. Да побарам контакт во теков на денов, ќе ти пишам ако си заинтересиран.
По трафиките ги има тие компилации,сеа точно незнам у која, мислам дека ги имам запазено у трафиката кај рибарницата у Буњаковец.Дали некој може да ми каже каде можам да ги најдам компилациите со љубовни песни од Антена 5 ? Дали има некое продажно место од каде можам да ги купам или.... ? Не сакам да ги преснимувам xD ми требаат оригинални фала однапред
Фала, ке побарам да видам дали уште ги има.По трафиките ги има тие компилации,сеа точно незнам у која, мислам дека ги имам запазено у трафиката кај рибарницата у Буњаковец.
Распрашајте се по луѓето кои биле тогаш тука 100% мора некој да ги видел, исто така погледнете во околните продавници или што и да имало на камерите во тоа време кои снимале надвор да видите дали нешто е забележано бидејќи доколку има камера мора нешто да регистрирала...@.Sky.
Ги извадиле од локалот надвор, и дур ја собирале другата опрема не ги пазеле 5-10 мин, некој "снимал" ситуација начекал моменат и ги собрал