dont worry nvo prolet i mene poveke mi paga kosata toa e normalno. inace mozes da si zemes fitoval go ima vo zegin dosta dobro samponce e za zajaknuvanje na korenotJASMIN напиша:Имате финта некоја, средство нешто за да не ви паѓа коса? Нешто се митарам вака пролетно, се извадив од памет.
Jas veke odlichiv DA! Ne prashuvam daliЧек Он Ит напиша:Ауф па уште и да си со црн тен има да бидеш ... Бело - црно !!!
Што знам зависи, стои убаво кај некои ... Стаи слика од тебе па да кажуваме ...Вака не можеш никогаш да погодиш :devojkr:
BTW. Ќе ја преместам темава во Совети, мислам дека нема потреба тема да се отвара за совет само ... Оти не прашуваш нели дали да се фарбам плаво-бело :devojkr:
Епа тогаш ај со среќа нова идна фризура ...Dzings напиша:Jas veke odlichiv DA! Ne prashuvam dali
Eden prijatel ima programa za kreiranje frizuri pa SE samodizajnirav tamu, si stavash sopstvena slika i si ja stavash predhodno kreiranata frizura namesto na starata! Me fati sve na sve edno 2h rabota samo da nacrtam, ali ubavo izleze!
Пробај на GOSH или на SEVENTEEN. Ја користам таа на gosh и многу е добра, за таа гарантирам за други не знам баш.:smir:NeMiRnA напиша:Aj kazete mi nekoja dobra tecna pudra sto dava mat efekt,imam probano od avon,od oriflame i na max factor,ne mi odgovaraat ili mi go presusuvaat liceto ili pa iako pisuva za mat efekt po 2 saati svetam iako imam suva koza i kozata mi izgleda cudno,ko da ne e mojata,izmoreno,sto znam...
оооо злато... за секојдневно пеглана (значи прилично оштетена) коса само ножица е спас... ама ти препорачувам да си земиш маска од Schwarzkopf за репарирање... паковката е бела со црвено ... поуба маска во живот немам виденоЛејди Сатори напиша:Ми треба маска за коса...за фарбана, секојдневно пеглана коса...
Па пробај на garnier - repair & shine. Јас ја користам а ја фарбам и пеглам косата. Ама ај пробај купи си чичково масло, стави на косата и измиј ја после 2 саати, па послестави и маска.Лејди Сатори напиша:Ми треба маска за коса...за фарбана, секојдневно пеглана коса...
Primeni na tebe?Kako ispadna?Zadovolen ili ne???Dzings напиша:Jas veke odlichiv DA! Ne prashuvam dali
Eden prijatel ima programa za kreiranje frizuri pa SE samodizajnirav tamu, si stavash sopstvena slika i si ja stavash predhodno kreiranata frizura namesto na starata! Me fati sve na sve edno 2h rabota samo da nacrtam, ali ubavo izleze!
Па дај како може од некаде да се превземи... Имам еден куп идеи за дизајни... Ама не за мене туку за другарите и мајтапотDzings напиша:Jas veke odlichiv DA! Ne prashuvam dali