Уште од 2003/4 е закажана мисија за слетување на месечината, која би требало да се изведе во 2018 год. Епа не знам јас сега што му е толку сложено , што дури дотогаш ја одлагаат целата работа, кога досега се бидени неколку пати.Samo edna rabota kje napravi da poveruvam deka sletale.Ako povtorno NASA napravi proekt da se sleta na mesecinata.Zemete vo predvid deka vo toj period USA barala janosta da se svrti kon niv.Cold War remember?
Значи на крај краева и покажал дека се подобри... и во снимање.Вечерва имаше француски документарец на МТВ и во него зборуваа поранешни агенти на КГб кои велат дека филмот за слетување на месечината бил толку аматерски направен што и 10 годишно дете ке разберело дека е монтажа.Како прво за во тоа време немало камери кои ке ги издржат темп. разлики од 300 степени целзиусови. Потоа ја направиле и најголемата грешка со знамето кое се вее.Истотака се забележуваат и многу рефлектори и треба човек стварно да биде глуп за да верува дека имало слетување на месечината.Едноставно во тој момент Никсон морал да направи нешто за да покаже дека САД е подобра од СССР.
Искрено многу аматерска страна со малце фактиОК! Ајде уште еднаш за сите скептици. Одговори на прашањата кој што си ги поставувате, на следниов линк:
http://www.mmilan.com/covek-na-mesecu-istina-ili-zavera/
П.С. Колку е трагична состојбата со нашево новинарство. Ако на новинариве од утрински не им било нешто јасно можеле да прашаат некој професор од ПМФ. Имаме ли ние сериозни весници или се се сведува на жолт печат?:kesa:
Вечерва сте гледале приказна за мали деца.....Вечерва имаше француски документарец на МТВ и во него зборуваа поранешни агенти на КГб кои велат дека филмот за слетување на месечината бил толку аматерски направен што и 10 годишно дете ке разберело дека е монтажа.Како прво за во тоа време немало камери кои ке ги издржат темп. разлики од 300 степени целзиусови. Потоа ја направиле и најголемата грешка со знамето кое се вее.Истотака се забележуваат и многу рефлектори и треба човек стварно да биде глуп за да верува дека имало слетување на месечината.Едноставно во тој момент Никсон морал да направи нешто за да покаже дека САД е подобра од СССР.
Одговорени се прашањата кој што ги поставуваат скептиците. Прочитај малку од биографијата на авторот и ќе видиш дали е сериозен.Искрено многу аматерска страна со малце факти
Еве една , во која се опфатени сите можни аргументи(во секој поглед на зборот).
http://www.ufos-aliens.co.uk/cosmicapollo.html
Мала поправка.Едноставно во тој момент Никсон морал да направи нешто за да покаже дека САД е подобра од СССР.