K
Kicky
Гостин
Ај некој нека ми каже на медицински дали има англиски. Од некого слушнав дека има првата година само. Да или не?
Нема англиски на медицина.Барем не на општа.За другите не знам.Ај некој нека ми каже на медицински дали има англиски. Од некого слушнав дека има првата година само. Да или не?
Сега е изборен англиски, може да го земеш или да е го земешАј некој нека ми каже на медицински дали има англиски. Од некого слушнав дека има првата година само. Да или не?
Еве и јас да кажам, но за Штип.Ај некој нека ми каже на медицински дали има англиски. Од некого слушнав дека има првата година само. Да или не?
Истово прашање и стварно ми треба одговор.. anyone?Извинете ако пишува негде на претходните страни, но ме мрзеше да барам па затоа да прашам , колку пари е семестар односно година на стоматолошки?
Mislam deka so 93 poeni nemozes vo drzavna ja se nadevam deka so 94.9... poeni da vlezam voopsto na fakultetot.Inaku na opsta e pogolema konkurencijata.Nz za lani ama za polani posledniot bese so 92 poeni.Se mislam megu stomatologija i medicina (ili opsta ili radiologija)
Me interesira kade ima pogolema konkurencija i lani kolku poeni imaa onie koi vlegoa so drzavna kvota megu poslednite. Imam okolu 93 poeni od matura i sakam da znam dali bi mozela da vlezam vo drzavna