Машински Факултет

Член од
24 декември 2011
Мислења
14
Поени од реакции
21
Да не знае некој кога биле лани втори колоквиуми од летен семестар...од прилика?

Член од
26 декември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дали некој од ПИнф може да ми пише што прашања паѓаат по Автоматизација (кај Пандилов сум)?

Член од
17 септември 2010
Мислења
20
Поени од реакции
1
Дали праат проблеми за запишвање на Машински факултет ако неам добри оценки (4 average), учам во гимназија, смер Математика..

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
18
Дали праат проблеми за запишвање на Машински факултет ако неам добри оценки (4 average), учам во гимназија, смер Математика..
Немаш гајле, многу малце студенти има на машински од оваа година, откако се отвори финки ...

Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Здраво,
Сакам да прашам во врска со машински факултет,ако некој знае,.
Ја сум 1 година платив 100 евра прва рата односно за прв семестер и сеа пошо дојде време да се одлучам да не одам веќе,треба да работам па ми требаат документите назад,дали јас можам да си ги подигнам документите без да уплататам за втор семестер или па мора и за втор семестер,пошо некој другари ми викаа дека морам и за втор да уплатам???

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.387
Поени од реакции
9.672
Здраво,
Сакам да прашам во врска со машински факултет,ако некој знае,.
Ја сум 1 година платив 100 евра прва рата односно за прв семестер и сеа пошо дојде време да се одлучам да не одам веќе,треба да работам па ми требаат документите назад,дали јас можам да си ги подигнам документите без да уплататам за втор семестер или па мора и за втор семестер,пошо некој другари ми викаа дека морам и за втор да уплатам???
Mislam deka ne moras.Najdobro prasaj si na studentski prasanja,ce ti kazat ama mislam deka ne treba.E sega za podignuvanje na dokumentite dali ima nesto trosoci neznam,posto na nekoi fakulteti im baraat i za toa,na primer na elektro. Ama kaj nas mislam deka barem vo toj del se potolerantni :)

Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Фала многу,ќе прашам деновиве на студентски па се надевам дека не треба

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
Dajte kolegi nesto za predmetot Mehanika na fluidi kazete, i za profesorot Zoran Markov ?? :))

Член од
7 јануари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
1
Dajte kolegi nesto za predmetot Mehanika na fluidi kazete, i za profesorot Zoran Markov ?? :))
Механика на флуиди релативно тежок предмет, и доста обемен, а Зоран Марков.. според мене еден од најдобрите професори, и како личност и како предавач.

Shadow_mkd

Dark Shadow
Член од
5 август 2011
Мислења
38
Поени од реакции
15
Дали некој можеби ја има книгата во електронска форма? Инженерска графика - Ристо Ташевски

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Здраво. Дај кажете ми некоја книга за ЦНЦ машини ?

Член од
8 ноември 2009
Мислења
263
Поени од реакции
146
Механика на флуиди релативно тежок предмет, и доста обемен, а Зоран Марков.. според мене еден од најдобрите професори, и како личност и како предавач.
то
Зоран Марков е човек со кого можеш да разговараш....не е воопѓто препотентен ко повеќето професори од тој институт..Човекот е цар, само со него треба коректно да постапуваш . ако ти даде обрска заврши си ја уживај........

Kajgana Shop

На врв Bottom