- Член од
- 24 декември 2011
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 21
Да не знае некој кога биле лани втори колоквиуми од летен семестар...од прилика?
Некаде од 1ви до 15ти Јуни.Да не знае некој кога биле лани втори колоквиуми од летен семестар...од прилика?
Немаш гајле, многу малце студенти има на машински од оваа година, откако се отвори финки ...Дали праат проблеми за запишвање на Машински факултет ако неам добри оценки (4 average), учам во гимназија, смер Математика..
Фала ти многу, значи ако имало студенти многу ке немав шанси а?Немаш гајле, многу малце студенти има на машински од оваа година, откако се отвори финки ...
Mislam deka ne moras.Najdobro prasaj si na studentski prasanja,ce ti kazat ama mislam deka ne treba.E sega za podignuvanje na dokumentite dali ima nesto trosoci neznam,posto na nekoi fakulteti im baraat i za toa,na primer na elektro. Ama kaj nas mislam deka barem vo toj del se potolerantniЗдраво,
Сакам да прашам во врска со машински факултет,ако некој знае,.
Ја сум 1 година платив 100 евра прва рата односно за прв семестер и сеа пошо дојде време да се одлучам да не одам веќе,треба да работам па ми требаат документите назад,дали јас можам да си ги подигнам документите без да уплататам за втор семестер или па мора и за втор семестер,пошо некој другари ми викаа дека морам и за втор да уплатам???
Механика на флуиди релативно тежок предмет, и доста обемен, а Зоран Марков.. според мене еден од најдобрите професори, и како личност и како предавач.Dajte kolegi nesto za predmetot Mehanika na fluidi kazete, i za profesorot Zoran Markov ?? )
тоМеханика на флуиди релативно тежок предмет, и доста обемен, а Зоран Марков.. според мене еден од најдобрите професори, и како личност и како предавач.