нема везе тоа и еден студент да е сам на некој смер ќе си остане така на смеротСо колку студенти најмалце може да се реализира наставата..?
mozes da biras pomegu matematika,informatika,angliski i mislam deka moze i hemija.ama vo glavno ne pravat problem posto ne se ispolnuvaat kvotite (osven menadzment).a koi predmeti treba da se izberat za polaganje na matura?(bez fizika)
Едните ти се едногодишни,другите двегодишни. Кај едногодишните семестар ти е 1000 евра ( 2 х 1000 ) , а кај двегодишните 4 х 500 евра . Во предметите или било што друго .нема никаква разлика.Ako moze nekoj da mi kaze podetalno koja e razlikata pomegu part-time i full-time postdiplomski studii na masinski fakultet, po moznost nekoj sto e zapisan na postdiplomski...pozz
Има група за АФИ на Facebook,ама има само 8 члена А за машински општо има поголема група,ама нема таму некои значајни новости.Јас се запишав оваа година на АФИ и ме интересира дали има нешто како форум / сајт / група од овој смер за размена на искуства, материјали и сл. (На пр. студентски прашања на катедрата за англиски јазик и книжевност на Филолошки имаат група на Facebook каде може лесно да се информираш за се), има ли вакво нешто за АФИ или за МФ?
Математика,англиски,физика,хемија,информатика. Бирајсакам да се запишам следната година на машински па ако можи некој да ми кажи кои предмети да ги одберам на матура..