Фокси
Talk nerdy to me
- Член од
- 11 октомври 2007
- Мислења
- 2.358
- Поени од реакции
- 1.390
Чек бе чек....Не го делиме на 5 дела главнион дел?Нели беше 1+5+1 ?За есејот кога главниот дел го делиме на три дали секој дел е два прста навнатре?
Чек бе чек....Не го делиме на 5 дела главнион дел?Нели беше 1+5+1 ?За есејот кога главниот дел го делиме на три дали секој дел е два прста навнатре?
Абе оди у фармерки, шо е сигурно, сигурно е.Малце неповрзано со полагањето ама нели имаше кодекс на облекување некој као . Да не ќе прават проблеми со кратки ако отидам (шорцеви) ?
Добро би било некој да одговори на ова историско прашањеЗначи дали некој СИГУРНО знае дека ке ти биде дадено на тестот да бираш мегу реализам и слободна или терба да бираш па да добиеш тема ? ?
Мислам дека прво одбираш што сакаш па ти дават исто како кога другарчето од клупа избегало за тест и ти се мислеш која група ќе е полесна прва или втора па мрдаш од еден на друг стол како ретардиран a уствари немаш ништо научено која група и да сиЗначи дали некој СИГУРНО знае дека ке ти биде дадено на тестот да бираш мегу реализам и слободна или терба да бираш па да добиеш тема ? ?
Како тоа го делиме главниот дел на 5 дела ?Чек бе чек....Не го делиме на 5 дела главнион дел?Нели беше 1+5+1 ?
Исто , и јас чув три параграфа.Како тоа го делиме главниот дел на 5 дела ?
Јас прв пат слушам за вакво нешто.
Сигурно немат да е прво да одбериш па да ти дает...Ми немат смисла некако..Шо тие имет испечатени лифчиња со наслови па ај кренете рака кој сакат слободна тема?-.- Кај шо е делон за есеј пишење ќе си имат: Напиши есеј на тема 'Психолошката состојба на Растињак' или 'Штурецот и мрафката' од 400 до 450 збора....Добро би било некој да одговори на ова историско прашање
ГлупостиКако тоа го делиме главниот дел на 5 дела ?
Добро бе како пишевте во средно писмени?Или само нашана така ни бараше..... Пишиш воведен дел (1) ;пишиш главен дел(поделен ти е на 5 дела.Значит ко ќе имаш нова мисла аууу нешо си прајш нов ред и такви требит да имаш 5) и после пишиш завршен дел(1).Во превод конструкцијава на есејов требит да ти е 1+5+1...Како тоа го делиме главниот дел на 5 дела ?
Излеа само вашата така барала.Добро бе како пишевте во средно писмени?Или само нашана така ни бараше..... Пишиш воведен дел (1) ;пишиш главен дел(поделен ти е на 5 дела.Значит ко ќе имаш нова мисла аууу нешо си прајш нов ред и такви требит да имаш 5) и после пишиш завршен дел(1).Во превод конструкцијава на есејов требит да ти е 1+5+1...