- Член од
- 15 јуни 2011
- Мислења
- 386
- Поени од реакции
- 98
јас утре ќе вадам и мислам дека неколку часа се доволни ама мислам и се надевамДан знајш случајно колку време треба за да се извади извод нов ?
јас утре ќе вадам и мислам дека неколку часа се доволни ама мислам и се надевамДан знајш случајно колку време треба за да се извади извод нов ?
Ај и јас се надевам.јас утре ќе вадам и мислам дека неколку часа се доволни ама мислам и се надевам
Пола саат до два највеќе. Барем кај нас.Дан знајш случајно колку време треба за да се извади извод нов ?
Ako si od kumanovo, sigurno kje chekas 2-3 denaДан знајш случајно колку време треба за да се извади извод нов ?
Од Охрид сум, ама чим не требит појќе од една недела на коњ сум.Ako si od kumanovo, sigurno kje chekas 2-3 dena
Inaku treba vednas da ti go dadat.
Не си на коњ ! Понеделникот поднесов , ми рекоа за една недела .Иначе за Охрид ти правам муабет , така да побрзај си да не го пропуштиш прв уписен ради еден посран извод.Од Охрид сум, ама чим не требит појќе од една недела на коњ сум.
Као демек овај ти бил доживотен ... само пари да се фрлало на сите страни...Нов извод да извадиш од матично само за на факс?
Од лани до годинава образованието е дупло подлабоко во гомна...
Бев сабајлево и ми рекоја дека изводот и државјанството до понеделник готови ќе се, излеа знает дека ни требет за уписи па побрзо ги прает.Не си на коњ ! Понеделникот поднесов , ми рекоа за една недела .Иначе за Охрид ти правам муабет , така да побрзај си да не го пропуштиш прв уписен ради еден посран извод.
Може некоја мајка го сменила моминското презиме. Тое.Оф мори мајко какви глупости ова со изводиве. Голема работа ако е постар од 6 месеци, сигурно не ми се менува роденденот рандом. Ама мора пари да се збираат и со тоа и со провизијата од уплатниците, треба нови споменици.
Епа таа е таа, дипломата за положена матура, уште по старо си ја пишуваатКаква е таа диплома за завршено средно образование? Нас ни дадоа само диплома за положена матура и сведителствата.
Да, исто е. Предност имаат тие што имаат од државно ниво награди, т. е не баш предност, ама некој бод плус.Е сега ме интересира ова
- Оригинално сведителство за завршено средно
образование
- Документ за положена државна матура
Дали овие двеве се ЕДЕН документ што ми го дадоја кога ја земав дипломата или два различни и дали за прием на факултетиве има некоја комисија и дали освен во бодови дали имаат некои други предност