Матура

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А да искочите од дома, да си пуштите филмче, било што нешто? И така последно нормално лето ви е ова.

И не можат сега да го објават клучот зошто уште знаете што сте заокружиле, да подзаборавите малку, ќе го објават па за да приговарате после.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
А да искочите од дома, да си пуштите филмче, било што нешто? И така последно нормално лето ви е ова.
Ќе биде нормалн олето , само нека минат интерниве :) .

Член од
16 јуни 2011
Мислења
60
Поени од реакции
23
А кое е прашањето за дијалог? ... ако се сеќава некој ден.:)
нешто беше .. во која форма е извадокот на О писменех... или делото О писменех и имаше понудено НАРАЦИЈА МОНОЛОГ и ДИЈАЛОГ

Член од
16 јуни 2011
Мислења
60
Поени од реакции
23
Епа монолог е бе. Или глуп сум може, шознам.:D
и јас напишав монолог ама ако се зборувало за делото има смисла да е дијалог.. пошто е расправа опомеѓу црноризец и тријазичните.. тие поставуваат прашања а црноризец одговара ..

I

Intex

Гостин
и јас напишав монолог ама ако се зборувало за делото има смисла да е дијалог.. пошто е расправа опомеѓу црноризец и тријазичните.. тие поставуваат прашања а црноризец одговара ..
Ама стилската фигура е антитеза, шо треба да е монолог.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
60
Поени од реакции
23
А на горио имам напишано Семеен психолошки реалистичен социјален роман... ке ми се признаи?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Новорегистрирани, има еден член тука, Боби[Мкд], тој го има клучот по македонски, пишете му ПП за да ви го прати, ама еден по еден пишете му, зошто не знам дали ќе е легално да го стави тој документ на темава. Нека ви го праќа на еден по еден најдобро.

E

elena.

Гостин
Интерниов беше заебанција, веќе сум дома :) Препорака - не учете за интерни (си знам сеа јас за среда xD)

M

Mario Gómez

Гостин
Новорегистрирани, има еден член тука, Боби[Мкд], тој го има клучот по македонски, пишете му ПП за да ви го прати, ама еден по еден пишете му, зошто не знам дали ќе е легално да го стави тој документ на темава. Нека ви го праќа на еден по еден најдобро.
Не ги лажи бе, легално е.

Еве го клучот и не ми пишите милијарда пораки.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
60
Поени од реакции
23
Шо е воа вакво или не е воа или ја сум глупа. или слепа.. едно ќе да е

Kajgana Shop

На врв Bottom