Tом многу ми е жал за несреќата.Што се случи точно?Како е Кристи?Дали и таа е повредена?објаснување на темата, ако не е проблем??? го прочитав насловот и во претходниот пост иначе..!
Точно, ама препорачливо е. Плус шо си е сигурно - сигурноНа неформалното писмо немора да имаш, освен ако не ти се дадени барања за што да пишуваш, па да го делиш на пасуси.
nikad nema da gi najdes koj i da gi ima nema da saka da gi dade - sebicnjaci se site - a ovde se panicat za angliski so e gola voda od minatata gi resavavme bea lesni - citaj i odgovaraj na zaokruzuvanje - i ko da ne pisuvale esej u tek na CETIRI godiniЛуѓе да не знае некој за математика ???Бидејки полагам утре математика![]()
Корчагинци мислам лани беа најдобри на матурата. Па ќе бидат секако..Корчагинци ги имаат задачите по математика (од сигурни извори е ова)
Па ако има некој нека не биде себичен нека ги сподели со нас![]()
ЛУЃЕ, ЗНАЧИ ТЕМИТЕ "MY LAST SUMMER HOLIDAY" И "A GET BETTER MESSAGE" СЕ НАПИШАНИ ОД МЕНЕ НА ИРОНИЧЕН НАЧИН ДА ЃИ ЗАЌУТАМ ТИЕ ШТО ДОСАДУВАА ЦЕЛО ВРЕМЕ ЗА ДА ДОБИЈАТ ТЕМА, ЗНАЧИ ТОА Е ОД МЕНЕ ИЗМИСЛЕНО, НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО ТОА ШТО ЌЕ СЕ ПАДНЕ УТРЕ!!
СЕА СЛУШАМ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ВРТАТ ТИЕ МУАБЕТИ, ПА ТАКА ДА ПРЕНЕСЕТЕ ДЕКА НЕМА ДА СЕ ТИЕ 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000% !
ЕВЕ ГО И ЛИНКОТ КОГА ПИШАВ!