Tом многу ми е жал за несреќата.Што се случи точно?Како е Кристи?Дали и таа е повредена?објаснување на темата, ако не е проблем??? го прочитав насловот и во претходниот пост иначе..!
Точно, ама препорачливо е. Плус шо си е сигурно - сигурноНа неформалното писмо немора да имаш, освен ако не ти се дадени барања за што да пишуваш, па да го делиш на пасуси.
nikad nema da gi najdes koj i da gi ima nema da saka da gi dade - sebicnjaci se site - a ovde se panicat za angliski so e gola voda od minatata gi resavavme bea lesni - citaj i odgovaraj na zaokruzuvanje - i ko da ne pisuvale esej u tek na CETIRI godiniЛуѓе да не знае некој за математика ???Бидејки полагам утре математика
Корчагинци мислам лани беа најдобри на матурата. Па ќе бидат секако..Корчагинци ги имаат задачите по математика (од сигурни извори е ова)
Па ако има некој нека не биде себичен нека ги сподели со нас
ЛУЃЕ, ЗНАЧИ ТЕМИТЕ "MY LAST SUMMER HOLIDAY" И "A GET BETTER MESSAGE" СЕ НАПИШАНИ ОД МЕНЕ НА ИРОНИЧЕН НАЧИН ДА ЃИ ЗАЌУТАМ ТИЕ ШТО ДОСАДУВАА ЦЕЛО ВРЕМЕ ЗА ДА ДОБИЈАТ ТЕМА, ЗНАЧИ ТОА Е ОД МЕНЕ ИЗМИСЛЕНО, НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО ТОА ШТО ЌЕ СЕ ПАДНЕ УТРЕ!!
СЕА СЛУШАМ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ВРТАТ ТИЕ МУАБЕТИ, ПА ТАКА ДА ПРЕНЕСЕТЕ ДЕКА НЕМА ДА СЕ ТИЕ 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000% !
ЕВЕ ГО И ЛИНКОТ КОГА ПИШАВ!