Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Па кога не дозволувавте да се образоваат, што очекуваш? Ваш производ е ова, на Македонците. Ама ќе се смени тоа, веќе се менува.
Дојди со мене дискутирај, нема да забележиш дека сум Албанец. Башка и убав сум.

Кој не дозволува да се образувате бре овцо една... Истите права ги имате како нас на ваш јазик учите во школо што сакате повеќе од тоа со инка да ви стават памет во мозок.
Во природа ви е глупавоста

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Затоа реков дека веќе се менува тоа, шупелко неначитана.
Јас веќе учев на Тетовскиот, универзитет кој се доби со многу ќотек и лежење затвор.
Ооо колку само се лажеш дека во Тетовскиот универзитет се едуцирате и добивате знаење, мене смешно ми е тоа да го наречам универзитет :icon_lol:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Бев против протестов ама колку ми е ќејф сега што се случи. Какви глумци сте ви паднаа маските, не Европа цел Свет ве виде какви сподоби сте. Кој соживот вие го сакате бе, со викање Ќе се видиме во шума, со мавање со камења или со урлање пред суд (а они сакале правда и правна држава). Целата ваша етничка заедница се стави во одбрана на монструми. Честито нека ви се етикетите кои ќе ви ги лепат и сега и во иднина.

Член од
22 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
20
Никој не те разбира, тука се пишува на МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК
Па сите разбират сичко - зошто? (македонски - Никој не те разбира, тука се пишува на МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК бугарски - Никој не те разбира тук се пише на македонски език). Мислам дека се разбира отлично, се пак са дал линк, кои не сакат - не читат...

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
:pos:

Кој не им дозволува да се образуваат !? Имате два универзитета у Тетово на кој се учи на Албански јазик. За средни и основни училишта да не зборувам... Не ти е срам да пишеш вакво нешто !?

и да, чекам одговор на тоа каков трик Македонците користат од времето на СФРЈ!?

Ма дај ќе учи кога може да го пука со "петарди" и да го продава "петарди" и прашок за "прање"?

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
Затоа реков дека веќе се менува тоа, шупелко неначитана.
Јас веќе учев на Тетовскиот, универзитет кој се доби со многу ќотек и лежење затвор.
жити се за колку ја купи дипломата? 100 еурки или малце повеќе?

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Па сите разбират сичко - зошто? (македонски - Никој не те разбира, тука се пишува на МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК бугарски - Никој не те разбира тук се пише на македонски език). Мислам дека се разбира отлично, се пак са дал линк, кои не сакат - не читат...
Ај одеби бе глуп.
По прост народ од вас и кечинава нема .
мРШ.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.125
Поени од реакции
30.208
Булшит.

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
А бе што не кажевте дека делеле маици у вахабистичките џамии, со натписи на арапски, баш интересно и ориентално. Требаше да си земеме по една.

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Па кога не дозволувавте да се образоваат, што очекуваш? Ваш производ е ова, на Македонците. Ама ќе се смени тоа, веќе се менува.
Дојди со мене дискутирај, нема да забележиш дека сум Албанец. Башка и убав сум.
Те читам и не ми се верувам што г...а јадеш :facepalm: кој не ви дозволил образование ??? Кој? Или свесни сте за тоа дека образован човек не прави глупости, размислува со своја глава, па такви вас не ви требаат? Нормално, дека некој едуциран нема да искоци и да коЉе и пуЦа со каљаш по улици... образовани вас не би требаат... ете затоа сте прости, а не зашто некој не ви дозволува.... какви гомнарии само посра тука... еј не ми се верува...

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
ВЕДНАШ, ВЕДНАШ ТОЈ ПРИНЦ ДА СЕ ТРГНЕ ОД МОДЕРАТОР, ВЕДНАШ ... Ве молам подржете ме, ова веќе излегува од контрола.
Епа ајде отвори тема за тоа и да гласаме. Вака ќе ти го избрише мислењето.

Kajgana Shop

На врв Bottom