Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Добре, дека беше бугарската делегациа, да има негде да си изкарат бесовете Комитите, супер е се то. Аз искрено се радвам дека ги опет провоцирахме и не отидааа да се тепат со албаниве;)

http://www.focus-news.net/?id=n1649560
А? Што сакаше да каже авторот?
Ај бе уште ти фалиш на темава.

“Ќе се видиме во шума“?
Мислам стварно? :facepalm:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235

Skopje or Kabul, hard to say...

Албанциве го допреа дното

Не бе каков Кабул оаза на мирот во Европа и на Балканот......На територијата на првата востановена држава во светот, на територијата на првата Република на Балканот која уште тогаш ги имаше еден од најдемократските манифести прочитани некаде!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Па кога не дозволувавте да се образоваат, што очекуваш? Ваш производ е ова, на Македонците. Ама ќе се смени тоа, веќе се менува.
Дојди со мене дискутирај, нема да забележиш дека сум Албанец. Башка и убав сум.
Селанецот можеш да го донесеш од село во град, ама селото во него засекогаш ќе остане внатре во него !!!! Trust me 3 збора одма се знае дали е некој Албанец или не е , почнуваајчи од облека мирис однесување говор ставови општа култура и така натака !!!

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Нели гледате како спинер е Принц треска глупости како нашите протестирале и дава слика од денешниов протест, а потоа испаѓа дека извикувале погрдни пароли и нападнале полиција ? плус му даваат слики од “мирниот“ протестот во Гостивар каде што стрикно беа кршени стакла на Македонски дуќани, кафичи, нотари итн и Принц магично нема одговор на таа реплика ..

Ко што реков на дволичноста им нема крај, ако имаат поинакво мислење од другите ш..... одма ќе ги прогласат за предавници така да сосема разбирлив ми е нивниов став на форумов.. такви правила им има племето.

Ај видете таму па јавете ми преку тасета ..
не го цитирајте !! Само го хранете !! Игнорирај и готово !

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Мислам дека ЕБР беа у позадина затоа што ако беа напред немаше да можат да ги состават во болница овие што протестираа.
Според МВР, околу 10,000 албанци излегле да протестираат.
Според МВР, на протестот 16 април, околу 500 Македонци.
За Македонците, имаше употребено СЕ ШТО Е МОЖНО, уапсија 12 души, ги бркаа по улици, неколку души истепаа, илјадници специјалци со целосна воена опрема.
За протестот на албанците, едвај издржале да не направат „поголем инцидент„, а фактот дека нападнале две полициски возила не е инцидент според нив и искршиле постројка.

Според МВР, кога беше скршена едно стакло од постројката од страна на Македонци, 5 дена се зборуваше за македонскиот национализам фашизам.

МВР уапси во Радишани Македонци, кои мирно протестираа (РАЗБИРЛИВ РЕВОЛТ, УТЕПАА 5 ДУШИ. РАДИШАНЦ БЕА ВО ПРАВО!)

Да не се лажеме дека постапуваат исто, затоа што НЕ Е ВИСТИНА.
КОЈ Е ПАМЕТНИОТ ДА КАЖЕ ЗОШТО МВР УГНЕТУВА МАКЕДОНЦИ ВО МАКЕДОНИЈА???
„албанска ПОЛИЦИЈА„ оправдано име.

Извор за бројките: http://www.youtube.com/watch?v=vv_8IJqhTfA

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Па кога не дозволувавте да се образоваат, што очекуваш? Ваш производ е ова, на Македонците. Ама ќе се смени тоа, веќе се менува.
Аљо ај пиши шо права барате ? Зосто јас колку шо знам дали е бошњак ром србин имаат исти права ко нас македонците .
Шо други права барате .Ете ви факултети .Шо да не сакате и по државниве македонците да учат на планинскиот јазик?

R

Rigel Kent

Гостин
Ако се сметаш за убав , да се погледнеш уште еднаш во огледало, но сепак во секој случај не си како просекот кои се извонредно грди. Само колку твоето "образование" ти помогна да се оттргнеш од радикалниот ислам? Ниеден образован човек не приметив на протестот , ти значи припаѓаш на таа маса која урлаше бе компас.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.332
Како не им дозволуваме да се образуваат?
Кој им е крив што меѓу книгата и оружјето они го одбиваат она второто?
Така така покажи си се што си мислел во себе за Македонците, а си го криел од наивците на форумов :)

Истите муабети секогаш.
Ње сте ни дален образование, њемамо паре, њеможем да плачам струја ни вода итн.
Ви се допушта на човек на глава да му се качите, срамота!
Сите права ги имате, комплетно.
Плус имате едно право кое што сите ние го немаме.
Може да живеете од криминал и да поминете неказнети, ама и за тоа мрчите пошто ете полицијата вам лошо ви правело што не ги апсела младите дур дилале дрога, ограбувбале банки, мавале рекети, но во тотално АПСУРДНА ПАРАЛЕЛА кога истите ќе видат уапсени сите излегувате на протест за наводна дискриминација и одново го почнувате муабетот дека не ви е дозволено образование.

Ете ја земјата во која залутала Алиса...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
:pos: :pos: :pos:
Џабе ви е универзитетот во Тетово, тоа е класична штала. Во државава има добри универзитети, ама на тие прворангираните има по двајца албанци од 700 запишани Македонци. Наш производ, треба за врат да ве фатиме и да ве едуцираме, да ве научиме да читате и пишувате...

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
Некој спомна пресуди, виситна лие тоа? Нешо видов 150 години... И дај баталето го Принцот од Персија веќе, аман.

Kajgana Shop

На врв Bottom