Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
22 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
20
Добре, дека беше бугарската делегациа, да има негде да си изкарат бесовете Комитите, супер е се то. Аз искрено се радвам дека ги опет провоцирахме и не отидааа да се тепат со албаниве;)

http://www.focus-news.net/?id=n1649560

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Па кога не дозволувавте да се образоваат, што очекуваш? Ваш производ е ова, на Македонците. Ама ќе се смени тоа, веќе се менува.
Дојди со мене дискутирај, нема да забележиш дека сум Албанец. Башка и убав сум.
У темница сите се убави :cool:

Член од
14 февруари 2011
Мислења
55
Поени од реакции
30
Па кога не дозволувавте да се образоваат, што очекуваш? Ваш производ е ова, на Македонците. Ама ќе се смени тоа, веќе се менува.
Мајка ти ли вика дека си најубав :D

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Исто и Македонциве, мислат константно ќе им упалуваат трикови стари 50 години, од времето на СФРЈ.
Море торко среќа сте имале што Тито ви бил наклонет, дали знаеш дека низ цела Југославија е кратено од плати за Косово да се развива, па тој СФРЈ на чело со Тито не дозволи да ве истребат уште од втора светска, а никој не смееше на Косово да спомне нешто за независност. Една година по смрта на Тито избувнаа немири на Косово па прашај постарите што се случувало тогаш.

И пак ќе прашам кај се цурите на протестов :vozbud: ?

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
God ruin America.

Мило ми е што се плашат од терористи и си имаат проблеми со нив. Наместо да ја разбијат исламската логистика на Балканот, така што ќе им помогнат на нашиве/Босанциве/Србиве да ги прочешлаат сите инфектирани области, тие ги толерираат. На потегот Слупчане-Кондово-Врапчиште има тони и тони оружје.
Која добра превентива би било да се прочешла буквално се во овој реон. Џабе, без амин од САД можеш само да замачкаш очи, а не темелно да дезинфицираш.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

:pos:

Кој не им дозволува да се образуваат !? Имате два универзитета у Тетово на кој се учи на Албански јазик. За средни и основни училишта да не зборувам... Не ти е срам да пишеш вакво нешто !?

и да, чекам одговор на тоа каков трик Македонците користат од времето на СФРЈ!?

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Религијата на мирот

М

Мартин`

Гостин
Нели гледате како спинер е Принц треска глупости како нашите протестирале и дава слика од денешниов протест, а потоа испаѓа дека извикувале погрдни пароли и нападнале полиција ? плус му даваат слики од “мирниот“ протестот во Гостивар каде што стрикно беа кршени стакла на Македонски дуќани, кафичи, нотари итн и Принц магично нема одговор на таа реплика ..

Ко што реков на дволичноста им нема крај, ако имаат поинакво мислење од другите ш..... одма ќе ги прогласат за предавници така да сосема разбирлив ми е нивниов став на форумов.. такви правила им има племето.

Добре, дека беше бугарската делегациа, да има негде да си изкарат бесовете Комитите, супер е се то. Аз искрено се радвам дека ги опет провоцирахме и не отидааа да се тепат со албаниве;)

Ај видете таму па јавете ми преку тасета ..

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192

Никој не те разбира, тука се пишува на МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
„Али е четник, Груевски е терорист!“

„Али е четник, Груевски е терорист„ и „Ќе се видиме во шума, беа главните пароли што неколку илјади Албанци ги извикуваа на денешните протести пред зградите на Владата и растури.
Ајде бееее

Kajgana Shop

На врв Bottom