Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
- Член од
- 7 февруари 2009
- Мислења
- 1.908
- Поени од реакции
- 1.867
ниту една смешна секунда од новиов клип....
ама брат: „Кажува се како што е точно“Многу бе лошо ги прави, многу кратење/сецкање на клипчињата, многу брзо ги кажува "шалите", грешен тајминг, 10 шали во 10 секунди, никој ли не му дели совети како да е подобар, нема ли пристап до интернет да разгледа, анализира, корегира...
Ti si zena zatoa se pronajde vo klipot? huahuhuhuhuahauaМногу бе лошо ги прави, многу кратење/сецкање на клипчињата, многу брзо ги кажува "шалите", грешен тајминг, 10 шали во 10 секунди, никој ли не му дели совети како да е подобар, нема ли пристап до интернет да разгледа, анализира, корегира...
Ti si zena zatoa se pronajde vo klipot? huahuhuhuhuahaua
А ги читаш коментарите на клипот?
Има овој пристап бе, затоа сум баниран од коментирање на неговиот канал, поради тоа што лани му коментирав дека е патетичен (ми го избриша коментарот и ме банира). Сега само кликам дислајк на видеата и ги гледам цели, па само овде можам да јадам г*омна. That's how I roll!
Ако има некој љубезен од фановите да издвои една смешна реченица од клипов би бил благодарен.
Од кгн еКоментар:
HAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHA BRAVOS MARIAN NAJDOBAR SI POZDRAV CAR ZA SMEA LEGENDA ZIVA SEKOGAS VISTINATA JA KAZUVAS NE GI SLUSAJ DRUGITE TI LJUBOMORAT OTI NE SE SLAVNI KAKO TEBE SAMO PRODOLZI VAKA NAJSMESEN SI NA CEL SVET TI SI MOJ IDOL AMA JAS NE SUM SMESEN KAKO TEBE TOA MOZAM SAMO DA SONUVAM POZDRAV MARIANE CARE MAKEDONSKI LUI SI KEJ GOMNA DA JADE
Not sure if serious or troll
Ова може да е ЏенуКоментар:
HAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHA BRAVOS MARIAN NAJDOBAR SI POZDRAV CAR ZA SMEA LEGENDA ZIVA SEKOGAS VISTINATA JA KAZUVAS NE GI SLUSAJ DRUGITE TI LJUBOMORAT OTI NE SE SLAVNI KAKO TEBE SAMO PRODOLZI VAKA NAJSMESEN SI NA CEL SVET TI SI MOJ IDOL AMA JAS NE SUM SMESEN KAKO TEBE TOA MOZAM SAMO DA SONUVAM POZDRAV MARIANE CARE MAKEDONSKI LUI SI KEJ GOMNA DA JADE
Not sure if serious or troll
Да да, укапирав за кој се работи.Од кгн е
Па уште и прашуваш.Ако има некој љубезен од фановите да издвои една смешна реченица од клипов би бил благодарен.
Умрев!!!!HEJTIRAAT
кладов стотче дека е мачоркаОва може да е Џену
добро ти нормален си?Па уште и прашуваш.
Една? How about сите. Извадок колку за илустрација:
Најкомплицираното нешто на светот е да се разбериш со жена...особено ако е твоја...секогаш имаат некои чудни размислувања...ти ја прашваш...злато уба ми е кошулата...а таја...како да ти кажам уба ти е...ама...белата ти е поуба...или сега имате например бебе...и...таа...откако ќе го роди...одма почнува некои чудни работи да и` се вртат у глаата...леле дали диши...па...нормално шо ќе праит друго...ќе диши...а оти мешето не му праи вака пф пф пф...па то е бебе...то е толку мало шо не знаиш кај му е главчето кај му е мешето...то е исто како кај дебела жена...ти ја фаќаш за цицка та ти вика...шо ме фајќаш за стомак бе...и со некои налудничави идеи ти иди во врска со бебето...злато знаиш шо читав во весник...убо било после четврт месец да му пуштаме музика од Моцарт на бебето...ти нормална си...мислам со муабетов сериозна си...да убо било да му се пушта музика од Моцарт искључиво за да биди интелигентно...кутар Моцарт да знајт тој шо му се дешава со музиката в гроб се преврќа еј...а најмногу од се` ги бива за трошење пари...банкомат да си ќе сетниш човече...според жени...успешен маж е оној маж....кога ќе заработиш толку пари шо не можи таа да потроши.............
* трите точки го означуваат моментот кога стенд апот е сечен. Едитирањето дава посебен шмек и во стенд ап круговите кружат две теории зошто клиповите се изведени на ваков начин. Едната е дека монтажата ја прави некое три-годишно дете кое штрака рандом по тастатурата, а другата е дека Марјанчо не може да го запомни текстот и одеднаш да изведе цел перформанс, па мора да снима со прекини.