не е мачорка. цк не екладов стотче дека е мачорка
некако не го осеќам нејниот стил тука, и јас мислам џену
не е мачорка. цк не екладов стотче дека е мачорка
Баш така. Научно е докажано дека два компјутери не можат да се најдат во иста соба бидејќи ќе експлодираат.добро ти нормален си?
како не те мрзеше да го пишуваш сето ова?
и како го пишуваше? слушни два збора.....СТОП ВИДЕО.... НАПИШИ НА КАЈГАНА.... ПУШТИ МАРЈАН .....слушни два збора.... СТОП ВИДЕО ....
Да бе, јас имам youtube канал со туѓо машко име и презиме, personality disorderне е мачорка. цк не е
некако не го осеќам нејниот стил тука, и јас мислам џену
демек има два компјутери во соба, се праи интелект детево, старите го мислат кој знае што работи ејј, а тој од марјан 8-минутните видеата ги пишува на кајганаБаш така. Научно е докажано дека два компјутери не можат да се најдат во иста соба бидејќи ќе експлодираат.
this is the internetДа бе, јас имам youtube канал со туѓо машко име и презиме, personality disorder
Тапа ти е откако стана мејнстримРеално првите неколку видеа мене лично ми беа смешни.
Сега веќе е тапа станато.
Луис Ц.К гомна да јаде. Легендо! Како си ме насмеал со ова.Баш така. Научно е докажано дека два компјутери не можат да се најдат во иста соба бидејќи ќе експлодираат.
Дечково има ептен напреднато у последен период и е далеку подобар од Марјан.
еве уште еден wanna be stand up комичар.
Мене пак најглуп ми е овој, иако има голема конкуренција во Марјан и Сашо.Дечково има ептен напреднато у последен период и е далеку подобар од Марјан.