- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
Сум препишувал и ке продолжам да препишувам
Јас не сум знаелзначи уште една финта,а кај нас во школо е дозволено да се слуша музика на час и кога ќе праша што правиш?Еве да сменам песнаИмало некогаш од мобилен да препишам, тие што имаат Sony Ericsson знаат дека тие Notes што се можат и на дисплеј да се стават. Само го вадиш мобилниот и препишуваш.
За ливчиња такви ствари не, пошто дур го напишам ја тоа на ливче ке го научам.
Дозволено да пушташ музика на час?Јас не сум знаелзначи уште една финта,а кај нас во школо е дозволено да се слуша музика на час и кога ќе праша што правиш?Еве да сменам песна
Дозволено е само на слушалкиДозволено да пушташ музика на час?
Тие од Сони Ериксон треба да добијат некое одличје заради тие Notes.Колку пати ми спасиле г'з кога требало да се пишува за години, други глупи факти и дрн дрн.Математика пример отвораш дигитронот, а пред тоа на позадина ги имаш формулитеИмало некогаш од мобилен да препишам, тие што имаат Sony Ericsson знаат дека тие Notes што се можат и на дисплеј да се стават. Само го вадиш мобилниот и препишуваш.
За ливчиња такви ствари не, пошто дур го напишам ја тоа на ливче ке го научам.
Јас овие финти ги праев уште во 6 оделение и тоа каленрачето го влечев скроз и си го ставав на клупа сега више е застарен модел тоа има многу други финти како на ПР.цел текст на салотејп,текст на КОКА КОЛА од малите и многу други ако ве интересира како е тоа со кока кола пиите це ви објаснам сликовито.Никојпат не ме имаат фатено како препишувам ..
Еве ви совет : купете си од пенкалата што имаа календарче со нив
приврзано и тоа календарчето може да се вади и да се става зад него
ставете си ги ливчето и само си го подигате и си препишувате :wink:
Никојпат не ме имаат фатено ...