Мамење на тестови?

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948
Член од
3 јануари 2009
Мислења
190
Поени од реакции
1
Абе порано потешко со листиња, сеа со компјутериве е милина, пиши што ти треба и само изгаси монитор и цепај гајле си немаш, остај што се корисни за препишување корисни се и за одговарање :)
Дур учев основно никогаш не препишував секогаш учев, а сеа средно секогаш препишувам (на секој тест сум спремен само не пали кај сите професори).
1ва 2ра и 3та година препишував од листиња и од клупа/зид/рака... а сеа во 4та од монитор :) и многу е полесно, башка на последна клупа седим, а дојде професорката гасим а малце се одалечи палим и така :)
Хаха,последната клупа е најдобро место за препишување.Одсекогаш седам на последна клупа,заради предностите што ги имам во препишувањето.Ми се има десено на последна клупа кога седев и професорот(по математика еден беше,на неговиот час ако не се препишеше,брука е)да седне пред мене т.е на предпоследната клупа.И на сред тест така човекот си правеше муабет со мене,и успеав пак некако да препишам од ливчето под клупа,а и на дигитрон некои работи да ги пресметам.Оти не даваше тој дигитрон :nenene: .А сега и овие компјутериве како добро можат да ни послужат при препишување :smir:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Јас пак се од 1 клупа препишувам дека професорите ги гледаат повеќе тие во последните клупи.:)

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Јас секогаш седам на прва пред катедрата и секогаш препишува со ливче во ракав или со салотајп се лепам по нозете.Еднаш прешишував со слушалки во уши.Едноставно се снимив и си пуштив да ми кажува(и ме фатиа маме му)
И еднаш препишував со учебник на клупа.

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Не препишувам многу често, али еднаш на физика дека ретко кај неа кој препишува а имавме многу формули и земав си ги налакирав ноктите и после со шестар си ги гребев и ги пишував формулите на нокти:pos2:

ова за женските кои имаат проблеми со математиката и физиката:kesa:

Z

Zona Pelucida

Гостин
Препишувам само на небитни предмети,сепак што ќе биде понатаму од мене ако цело време препишувам,ми треба знаење.
Иначе за препис си праам милиметарски ливчиња,што ни со голо око не се гледаат,само моето око може да прочита,а сум пробала и со патика,тогаш носев 40-ка број намерно,со мастика,врццц,од позади на патиката ќе залепам,и коа ќе дојде професорот да види од кај препишувам наравно нема да знае,пошо газиш на листот.
Друг начин со hands-free,најпоштена работа,се договараш со некој на тест,однапред му ги кажуваш прашањата,и после само ти диктира од скрипта.
И уште еден,но не и помалце ефективен.ако те мрзи да пишуваш лифчиња,до копир ќе ти напраат малецки ливчиња,во ракав се ставаат,ја пушташ косата,и препишуваш колку ти душа сака,само за тој вид на препишување се седи под агол 60 С.:pipi:

Enis_gv

Dictator.
Член од
17 март 2009
Мислења
353
Поени од реакции
9
Не паметам кога не сум преишувал...Хехе, многу често препишувам...Позабавно мие кога препишувам...:helou:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
кога незнам ништо...онака кога веке нема што да се губи секогаш сум препишувал...а до сега имам едно огромно искуство xD

еднаш имавме тест историја на 30 страници...а со мојот капацитет на учење ке ми требаше 1 месец...и фино додека ги читав лекциите го снимив гласот...тоа на телефонот и на час слушалките на уше...
според мене ова е најефикасно пошо еднаш ме виде еден професор со слушалката в уше и му викам пред часот слушав радио :P

Мале4ка

Вештерка
Член од
1 ноември 2008
Мислења
41
Поени од реакции
2
Во основно не сум препишувала ама во средно се растурив од препишување. Математика, сметководство, македонски, англиски, маркетинг... итн.
Треба диплома за препишување да добијам:vozbud:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
на телефонот и на час слушалките на уше...
според мене ова е најефикасно пошо еднаш ме виде еден професор со слушалката в уше и му викам пред часот слушав радио :P[/QUOTE]

мене проф на крај од часот ме виде со слушалки и вика дај тоа ваму..
а ја па нишо не слушав него како влегов на час така останав..и ми го зема и ми намали 1 оцена подоле...
тој пат у наш клас само фати 10+ деца со ливчиња :toe:

Fatal

Почетниче
Член од
23 ноември 2008
Мислења
110
Поени од реакции
7
Кај нас до пред еден месец(пред да ни донесат нови клупи) сите препишуваа на еден ист начин скоро секогаш:Земаа еден од оние поголемите линијари со квадрати,кругови и т.н. и лепеа на нив од двете страни по едно ливче големо околу 10х30 cm,и линијарот го ставаа помеѓу шипката под клупата и површината на масата каде што има околу 1 цм простор.И ко ќе не те гледаат само тргни го линијарот и препишвај.А ако случајно те види само турни го пак внатре.

Вака ни се случуваше да не видат неколку пати ама кога ке дојди и ке види дека нема ништо под клупа(а линијарот е како залепен за горниот дел на клупата:wink:)пак си заминуваше и ние пак препишвавме.

Член од
31 јануари 2009
Мислења
258
Поени од реакции
12
леле вчера препишуев од мобилен за малце ќе го јадев али среќа немоеше да ми нае кај ми беа сликите =) нормално дека нема да бидат у images folder =)

Член од
12 април 2009
Мислења
75
Поени од реакции
2
Абе ја не препишуем од мене препишуваат али и за тоа треба махер да си.а да да...
Како сум се тресела само од страв хухуху. Знам на хемија со една другарка секад мењавме тестови. Не за друго него ме частеше послем она :) Еднаш не виде таа али нишо не ми кажа.хахаха.
Иначе на физика секад сум препишувала.Многу ги мрзев тие формули дрн дрн, а па таа професорката шо ја имавме една ненормална на 20 души има лупна кецови тој час, али ај...заеби...
И на македонски иам препишувано на писмени ама неуспешно секад. Или е ме фатат или нема да успеам да препишам :Р
Готово више оваа година сериозно си ја имам сватено...еее да можев да препишувам инструмент шо убаво ќе беше...хахахаха....ама мора да знаеш да свириш бе брат! Да го е***:salut:

Член од
30 април 2009
Мислења
43
Поени од реакции
2
Ednas na fax i toa probav me fati edna kucka od profesorka i poveke nikogas ne se obidov da prepisam nisto. Samo si bubav.:pipi:

Член од
25 март 2009
Мислења
21
Поени од реакции
0
епа основно сум и секогаш препишувам на тестови,само не препишувам на германски и музичко тие најмногу гледаат:nesvest::nesvest:на другите предмети без никаков проблем препишуваме поготовно на математика. Тој насред тест ќе си излезе и ние вади книгите и работните и препишувај, кога ќе влезе сите се паѓаат од смеење. Инаку најчесто пред тест ќе напишам најпотребните на нога,патики,боди,маица и терај работа.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Сабајле на Македонски ме фатиа како препишувам,не ме искара од час ама неможев до крај ништо да напишам:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom