Македонско фудбалско првенство 2015/16

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Спасија гз русите
Јебига против Вардар секоја екипа игра со 150 % од можностите, ама некогаш и тоа не им е доволно;)
П.С. Добро премирате противнички екипи морам да признаам:kezec:

B

Beck's

Гостин
Јебига против Вардар секоја екипа игра со 150 % од можностите, ама некогаш и тоа не им е доволно;)
П.С. Добро премирате противнички екипи морам да признаам:kezec:
2 pasa ne mozevte da svrzete be ostaj ti 150% i premiite. Sreka dadovte glup gol inace pak ke placevte preku sport

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.089
Поени од реакции
25.701
2 pasa ne mozevte da svrzete be ostaj ti 150% i premiite. Sreka dadovte glup gol inace pak ke placevte preku sport

Дај потсети не колку заврши кога ви гостувавме пред некој месец?

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343

Ми причинува огромно задоволство, и покрај тоа што во исто време играше Шкендија, си го прател Вардар. Тоа доволно ми говори дека живеете во страв и неспокој, иако сте први на табела у моментов;)
Не знам уствари ти што си глеал, ама ние ги згазивме во второ и само среќата ги држеше непоразени до 90та...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.089
Поени од реакции
25.701
Frli oko na Tabela podobro :)
Во ред си е табелата, за некое коло треба да гостувате на градски. Таму петарда не ви гине

Битно е кој ќе заврши прв на крај а има уште многу до тогаш

B

Beck's

Гостин
Ми причинува огромно задоволство, и покрај тоа што во исто време играше Шкендија, си го прател Вардар. Тоа доволно ми говори дека живеете во страв и неспокој, иако сте први на табела у моментов;)
Не знам уствари ти што си глеал, ама ние ги згазивме во второ и само среќата ги држеше непоразени до 90та...
Nemase strim deneska samo za info. Kako i da e ke pocekame do revansot valjda nema da ja imate istata sreka kako na prviot natprevar

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.226
Поени од реакции
76.128

Не знам што си гледал, 5 сто процентни шанси утнавме во второ полувреме. Фудбал се игра 90 минути, ако прво полувреме бевме дрва, не значи дека не сме заслужиле победа. Чиста како солза, иако во прво полувреме Работнички доминираше.

B

Beck's

Гостин
Иначе толку од фер и коректниот Работнички. И против нас со нервоза лежење пцуења фрлено шише од Цикарски према публиката, провокации према публиката. И вчера против Вардар у нешто сличен стил.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Lele.mu eb*vme majka ova Sezona mnogu jak Tim imame, ubedlivo naj jaki sme primavme glupi golovi I izgubivme od vardar inace Nema sila sto ke ne tepa do kraj.

Na red e Shkupin pa pole cekam brakata da ni pravat usluga so Vardar za da go resavame sto poberzo ligata

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.357
Поени од реакции
3.442
Вчера на Алсат имаше убава емисија за Македонското првенство Нухиу, Глигоров беа гости во емисија, мислам дека секој понеделник ќе има :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.213
Поени од реакции
18.326
0:21 Ајде, ајде, ајде Царев Двооор , Царев Дворрр :pijani:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop