Македонско фудбалско првенство 2015/16

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Ренова не испаѓа бе од прва лига. Тоа ќе биде Металург и еден од Турново или Царев Двор.
Ренова има добар тим за да опстане, поразите им беа бидејќи немаа земено плати 3-4 месеци. Сега ваљда ги исплатиле па ете го тепаа Работнички.

Член од
13 април 2013
Мислења
156
Поени од реакции
30
вчера беше на резултати до полувреме па прекината ја напиша најверојатно е грешка нивна а бекс несто се заебава тука :D

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
mladost vodi vo stip 2-3 e 85 min ke ja zacvrsti 3 ta pozicija inaku mladost rabotnicki ne se odigra, veke mladost pobedi golem uspeh za caredvorci imaat 4 od 6 izgubija samo od vardar i skendija

Последно уредено:
Член од
14 април 2010
Мислења
4.704
Поени од реакции
6.092
Само во оваа банана држава може официјалниот спикер, да збори и да ги претставува играчите, на друг јазик различен од официјалниот.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.227
Поени од реакции
76.152
Само што Фелипе нема со кого да проигра од нашите напаѓачи :pos:

Ивановски како најдобар напаѓач, во моментов е на ниво на Кировски, а може и полош.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.163
Поени од реакции
4.717
Кировски е играчиште за Фичо наш :D Нека се враќа Ромеро побрзо, иначе тешко нас.. Иначе, дали црвениот му важи и за супер-купот ? Пишуваше првенстени-куп натпревари, ама не знам дали и овој го рачунаат..

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
На сите ни одговара Хасани да развали полусезонава и зимоска да се макне од тука за да прекине да ни ги тероризира екипите :D 70 посто од екипата на Шкендија им е он, и иако е шкон треба на сите да им биде пример како се однесува професионалец.

C

Creating.

Гостин
Кировски е играчиште за Фичо наш :D Нека се враќа Ромеро побрзо, иначе тешко нас.. Иначе, дали црвениот му важи и за супер-купот ? Пишуваше првенстени-куп натпревари, ама не знам дали и овој го рачунаат..
Мислам дека нема врска со супер-купот пошто се рачуна како сосема друго натпреварување од останатите две (Купот и Лигата).

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Prenosot na superkupot od najbogata privatna nacionalna televizija :pos::pos:Brukaa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom