Јебига против Вардар секоја екипа игра со 150 % од можностите, ама некогаш и тоа не им е доволноСпасија гз русите
2 pasa ne mozevte da svrzete be ostaj ti 150% i premiite. Sreka dadovte glup gol inace pak ke placevte preku sportЈебига против Вардар секоја екипа игра со 150 % од можностите, ама некогаш и тоа не им е доволно
П.С. Добро премирате противнички екипи морам да признаам![]()
Дај потсети не колку заврши кога ви гостувавме пред некој месец?2 pasa ne mozevte da svrzete be ostaj ti 150% i premiite. Sreka dadovte glup gol inace pak ke placevte preku sport
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Frli oko na Tabela podobroДај потсети не колку заврши кога ви гостувавме пред некој месец?
Ми причинува огромно задоволство, и покрај тоа што во исто време играше Шкендија, си го прател Вардар. Тоа доволно ми говори дека живеете во страв и неспокој, иако сте први на табела у моментов2 pasa ne mozevte da svrzete be ostaj ti 150% i premiite. Sreka dadovte glup gol inace pak ke placevte preku sport
Во ред си е табелата, за некое коло треба да гостувате на градски. Таму петарда не ви гинеFrli oko na Tabela podobro![]()
Nemase strim deneska samo za info. Kako i da e ke pocekame do revansot valjda nema da ja imate istata sreka kako na prviot natprevarМи причинува огромно задоволство, и покрај тоа што во исто време играше Шкендија, си го прател Вардар. Тоа доволно ми говори дека живеете во страв и неспокој, иако сте први на табела у моментов
Не знам уствари ти што си глеал, ама ние ги згазивме во второ и само среќата ги држеше непоразени до 90та...
Нема. Овојпат 5 ќе ви дадеме ко лани.Nemase strim deneska samo za info. Kako i da e ke pocekame do revansot valjda nema da ja imate istata sreka kako na prviot natprevar
Не знам што си гледал, 5 сто процентни шанси утнавме во второ полувреме. Фудбал се игра 90 минути, ако прво полувреме бевме дрва, не значи дека не сме заслужиле победа. Чиста како солза, иако во прво полувреме Работнички доминираше.2 pasa ne mozevte da svrzete be ostaj ti 150% i premiite. Sreka dadovte glup gol inace pak ke placevte preku sport