Македонско фудбалско првенство 2015/16

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.561
Поени од реакции
8.774
Вчера на Алсат имаше убава емисија за Македонското првенство Нухиу, Глигоров беа гости во емисија, мислам дека секој понеделник ќе има :)
Mislam pro sport se vika i jas ja zagledav ,bas me bendisa iako Nikola bese.izguben so izjavite ama nuhiu i drugiot gostin bea arni iako ne sakaa da zboruvaat i da gi kritikuvaat mnogu albanskite ekipi ...Se nadevam deka vo emisijata ke priklucat i informacii videa od 2MFL

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.163
Поени од реакции
4.717
А трибините ќе ги средат на стадионот во Тетово ? Знам имаше муабети за рефлектори, да реновираат малце трибини, влезови, соблекувални, па да гледаме ноќно дерби на моменталните лидери во Тетово со две навивачки групи во скоро време :)

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Treba da ide u javno nadavanje za koncesioner,pa vo zavisnost od toa koj ke go zeme pod stopanisuvanje,so kakvi uslovi i za kolku godini taka i ke se gradi..Od opstina nisto

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.524
Поени од реакции
8.321
Еј абе какви се овие Царев двор жити бога? Како дошле до прва лига ?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Еј абе какви се овие Царев двор жити бога? Како дошле до прва лига ?
Со собраните субвенции од владата за јаболката,и наводно финансирани од некој си дијаспорец од Австралија ..и така стигнале до прва МФЛ :D...сега засега единствени приоритети на управата на клубот е да ги соберат јаболката на време и да наместат некоја утакмица :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.816
Поени од реакции
89.408
Само мене ме дупи стримов, или и кај вас е исто?

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Само мене ме дупи стримов, или и кај вас е исто?
Исто е сегде да им е*ам неспособните. Кај не ги бива фудбал да водат еден е*ан пренос неможат да направат ко што треба.:mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom