Од рубриката хумор. Научен симпозиум за филмов. Дали ни претстои нов „Пред дождот“?Прегледај го приврзокот 186897
![Поп :popce: :popce:](/styles/default/xenforo/emot/pop.gif)
![Лолз :lolzz: :lolzz:](/styles/default/xenforo/emot/pos2.gif)
Од рубриката хумор. Научен симпозиум за филмов. Дали ни претстои нов „Пред дождот“?Прегледај го приврзокот 186897
Прати ако даваат и други филмови, кажувај со време. И пиши ако има негде програма, да знам да гледам.Утре на новата 1ТВ ќе го даваат македонскиот филм Карма. Ако може некој нека го снима во 19 часот па нека го прикачи на trakermk.com. Jaс би го снимал ама преполн ми е компјутерот и место имам ептен малку.
Немаат програма сеуште на сајтот а досега филмовите беа стари. Досега ги дадоа Мирно Лето, Каде по дождот и Тетовирање. Ова македонскиве стари филмови сигурно додека не набават повеќе странски.Прати ако даваат и други филмови, кажувај со време. И пиши ако има негде програма, да знам да гледам.
Прати ја програмата и јави ми, ако даваат некој што го нема онлајн (без разлика дали е краткометражен или долгометражен).Немаат програма сеуште на сајтот а досега филмовите беа стари. Досега ги дадоа Мирно Лето, Каде по дождот и Тетовирање. Ова македонскиве стари филмови сигурно додека не набават повеќе странски.
OK само сликата им е лоша малку барем засега што гледам на интернет. Кога е потемна сликата некако е чудна.Прати ја програмата и јави ми, ако даваат некој што го нема онлајн (без разлика дали е краткометражен или долгометражен).![]()
Фала ти за ова, keep up the good work.Shawn Spencer следен на 1тв е краткиот македонски филм Чевли утре во 19 часот.
Кој знае каква е сликата кај операторите а колку што имам информација Vip, Neotel го имаат во понуда.Фала ти за ова, keep up the good work.
Сега гледам го пуштиле Црно семе, ама пошто филмот е малу темничок, а сликата на телевизијава е лоша се добива ова.
Прегледај го приврзокот 188409
Па што не се јавиш во Телеком да прашаш дали ќе го пуштат?Кој знае каква е сликата кај операторите а колку што имам информација Vip, Neotel го имаат во понуда.
Им пишав можда едно 60 пати на порака на Фејсбук страната. Прво ми пишаа наредна недела, после се предомислија и рекоа дента за отварањето но ништо, пак ги прашав пишаа наредна недела, и така секој ден им пишувам они наредна недела, се надеваме понеделник, еве ја наредна недела поточно понеделник и ништо.Па што не се јавиш во Телеком да прашаш дали ќе го пуштат?
Ццц, која несериозност, човече. Па како смеат така. Ако кажат кога, мораат тогаш да ја пуштат, а не да заебаваат вака. Биди упорен ти, може ќе ги натераш да го мрднат газот.Им пишав можда едно 60 пати на порака на Фејсбук страната. Прво ми пишаа наредна недела, после се предомислија и рекоа дента за отварањето но ништо, пак ги прашав пишаа наредна недела, и така секој ден им пишувам они наредна недела, се надеваме понеделник, еве ја наредна недела поточно понеделник и ништо.