LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Кликни де, што си се уплашил.
Кликни де, што си се уплашил.
Кликнав ама не го најдов тоа што го барамКликни де, што си се уплашил.
ЈбгКликнав ама не го најдов тоа што го барам![]()
Ги имам гледано неколку и квалитет си е добар ја мислев за прашењето погоре си оставил некој линк.Јбг
Мислам добар квалитет се, кој сака нека изгледа нешто безразлика дали им се гледани или не.
The Jury remarked that "Its outstanding direction and the terrific performances of all the cast make it hard to believe that it's a directorial debut."
Еве ти ги по ред: До Балчак, играно-документарниот Луѓе без земја, Мајки, краткометражниот Исклучиво жолти лалиња, Лазар, краткометражниот Еклер, серијата Фамилијата Марковски.Видеово е со Горан Пајак и има делови од некој филмови што не знам точно име а не се прикажувани на телевизија.
Знае некој кој се и дали ги има некаде за гледање на интернет ?
Има една сцена со лалинња, и една сцена кај што сече храна.
Балчак, Лазар, Мајки, Марковски ги има на интернет а другите ги има ли ?Еве ти ги по ред: До Балчак, играно-документарниот Луѓе без земја, Мајки, краткометражниот Исклучиво жолти лалиња, Лазар, краткометражниот Еклер, серијата Фамилијата Марковски.
Краткометражните ги нема и нема да ги има најверојатно 5 години по премиерата.Балчак, Лазар, Мајки, Марковски ги има на интернет а другите ги има ли ?