Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.935
- Поени од реакции
- 17.960
фала друже ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Тие филмови со војни, револуции, Партизани служат за да неписмени како тебе видат како се бореле нашите предци за да денеска живееме слободно и достојноАман од нашите филмови ! само со војни,партизани,револуција ............. Сенки вреди да се погледне останатите се хаос ..
Само што сакав да постирам. Туку кандидатов е за категорија документарци, бар јас така сфатив?! За официјален кандидат што ќе ја претставувам Македонија мислам дека e рано или не?И така, драги наши, конечно имаме кандидат за Оскар. Avec L'Amour.
Во категорија документарци, да, ама не е исклучена можноста да го пријават и за најдобар филм од неанглиско говорно подрачје, не мора да е игран. Ама од друга страна, таму тешко поминуваат неиграни. Лани Италија имаа документарец кој беше номиниран за најдобар документарен, а изостана номинација за странски. Исто, Швајцарија имаше испратено анимиран, со иста судбина - номинација за анимиран, без номинација за странски.Само што сакав да постирам. Туку кандидатов е за категорија документарци, бар јас така сфатив?! За официјален кандидат што ќе ја претставувам Македонија мислам дека e рано или не?
Oд поодамна го чекам документарецов, се надевам ќе можам да го погледнам на Македокс. Визуелно бонбона - по трејлерот.
Пофалби од Спилберг и Џеј Лено, купен од Нетфликс за америчко подрачје, најдолг аплауз по проекција на престижниот ДокФест во Минхен (според организаторите 25 минутен аплауз).
Штета што од фестиваливе ко ХотДокс и ДокФест не лапна награда.
P.S. Кај го има на Ротен? Го барав и не го дава.
Ме напна еден другар, не било фејк...Убаво би било да е така, но за жал сајтот е лажен а со него и веста.
Само уште еден доказ за веродостојноста на нашите медиуми и медиумите воопшто.
Хахаха оваа беше на Македонски Идол на Џамбазов што му пееше за Happy Brthday како Мерлин Монро.