Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Можи некој да ги напише сите финалисти. Зулу не работеше, а не ми се чека да извадат торент.
Фала :)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Пак не ги дознав финалистите, нека ги напише некој и нека ми кажи дали има некој Радовишанец во финале ? :)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Е сега немам фаворит!:ne_zboram
Поздрав до Коста, му посакувам успешна самостојна кариера...

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Криво ми е за Коста, многу голем паничар е , мора да го изгуби тоа ако сака да направи нешто повеќе.
Инаку задоволна сум со останативе, Нико, Иван и Кристијан одат понатаму така да ќе има што да се види и чуе.
Мое предвидување е дека жениве ќе отпаѓаат како круши со тек на елиминацииве и машко ќе биде Идол и тоа некој од оваа тројка што ја сппмнав, освен ако битолчанецот Виктор не изненади.
Па со оглед на тоа колку години има (да не кажам годинки) и не помина лошо. А ќе се врати он, со или без Идол, сеедно.
Туку твоето предвидување некако не ми се допаѓа, не поради квалитетот на учесничките, туку поради тоа што нема да одстане ниту едно машко да гледа Идол ... ок, барем јас нема :)

едит: на HBO во моментов почнува RocknRolla ... ух, зафркната коинциденција ќе ме здрма параноја сега :)

Член од
6 февруари 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Финaлистите...

Иво Димитров
Нико Ѓоргиевски
Мики Секуловски
Дејан Јованов
Христијан Тодоровски
Емилија Ѓорѓевска
Александра Михова
Јулијана Димоска
Катерина Инчевска
Билјана Ѓошева
Виктор Апостоловски
Јана Бурческа
Иван Раденов
Влатко Иљачев
Денис Мурат
Анита Мицова
Лаура Крлиу
Ивица Велоски
Елизабета Јовановска
Наталија Данаилова

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.131
Поени од реакции
4.004
Аман бе, што финале ќе беше ова со 50 кандидати преостанати, јас си мислев само 10 ќе идат у финале...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Финaлистите...

Иво Димитров
Нико Ѓоргиевски
Мики Секуловски
Дејан Јованов
Христијан Тодоровски
Емилија Ѓорѓевска
Александра Михова
Јулијана Димоска
Катерина Инчевска
Билјана Ѓошева
Виктор Апостоловски
Јана Бурческа
Иван Раденов
Влатко Иљачев
Денис Мурат
Анита Мицова
Лаура Крлиу
Ивица Велоски
Елизабета Јовановска
Наталија Данаилова
Катерина Симоновска е, од Куманово, да не си го утнал презимето?
Аман бе, што финале ќе беше ова со 50 кандидати преостанати, јас си мислев само 10 ќе идат у финале...
Е па од овие 20 ќе останат на крај 10. Уште еднаш ќе има преполовување. :helou:

Иначе мое мислење е дека машките се даааалеку подобри од девојките, со одредени исклучоци. :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Иначе мое мислење е дека машките се даааалеку подобри од девојките, со одредени исклучоци. :)
Севкупно - да. Ама па од друга страна ги имаш овие 3 кои пеат неверојатно добро, плус Билјана Ѓошева и Лаура Крлиу. Ќе биде интересно. :)

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Најверојатно е како американскиот идол, следната фаза е преполовување. Таму има 24 кандидати, 12 машки и 12 женски. Пеат во две вечери, еднаш машките, еднаш женските, се гласа и по најдобри 5 одат понатаму, + 3 од со вајлд карта.
Како ќе биди овде, не знам. :)

Иначе, мислам дека се одбрани најдобрите. :)

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Незнам зошто ги исфорсирале толку типично комерцијалните поп фацки. Во тек на целото шоу потенцираа дека по правилата на идол се бара поп пејач, што воопшто не е точно. Во Германија на двапати победуваше рокер.
Како и да е негледав ама ми е криво што испаднал Бобан битбоксерот, мислам дека типчето супер ја разбиваше монотонијата. Вака од 10 кандидати троица се копии на Ламбе Арнаудов, мислам дека тоа не е поентата, на оваа шоу.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Незнам зошто ги исфорсирале толку типично комерцијалните поп фацки. Во тек на целото шоу потенцираа дека по правилата на идол се бара поп пејач, што воопшто не е точно. Во Германија на двапати победуваше рокер.
Како и да е негледав ама ми е криво што испаднал Бобан битбоксерот, мислам дека типчето супер ја разбиваше монотонијата. Вака од 10 кандидати троица се копии на Ламбе Арнаудов, мислам дека тоа не е поентата, на оваа шоу.
И јас бев за Бобан, одличен беше, навистина, ама малер го затера, последниов пат кога ги избираа финалистите, едноставно гласот му пукна. Не можеше да пее, навистина беше лош иако јас навивав за него од првиот момент. :(

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Од Гевгелија беа двајца, тој Коста и тој другиот како се викаше?? Според мене тој е најдобар и плус има фацка за идол..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom