Па со оглед на тоа колку години има (да не кажам годинки) и не помина лошо. А ќе се врати он, со или без Идол, сеедно.Криво ми е за Коста, многу голем паничар е , мора да го изгуби тоа ако сака да направи нешто повеќе.
Инаку задоволна сум со останативе, Нико, Иван и Кристијан одат понатаму така да ќе има што да се види и чуе.
Мое предвидување е дека жениве ќе отпаѓаат како круши со тек на елиминацииве и машко ќе биде Идол и тоа некој од оваа тројка што ја сппмнав, освен ако битолчанецот Виктор не изненади.
Цела Македонија се зарази со песнатаИ кај вас на школо 90 % пеат:Сакам БМВ алпина.....или само кај мене?:nesum:
Катерина Симоновска е, од Куманово, да не си го утнал презимето?Финaлистите...
Иво Димитров
Нико Ѓоргиевски
Мики Секуловски
Дејан Јованов
Христијан Тодоровски
Емилија Ѓорѓевска
Александра Михова
Јулијана Димоска
Катерина Инчевска
Билјана Ѓошева
Виктор Апостоловски
Јана Бурческа
Иван Раденов
Влатко Иљачев
Денис Мурат
Анита Мицова
Лаура Крлиу
Ивица Велоски
Елизабета Јовановска
Наталија Данаилова
Е па од овие 20 ќе останат на крај 10. Уште еднаш ќе има преполовување. :helou:Аман бе, што финале ќе беше ова со 50 кандидати преостанати, јас си мислев само 10 ќе идат у финале...
Па ондак е значи полуфинале, штом ќе се преполоват овие во следната фазаЕ па од овие 20 ќе останат на крај 10. Уште еднаш ќе има преполовување. :helou:
Севкупно - да. Ама па од друга страна ги имаш овие 3 кои пеат неверојатно добро, плус Билјана Ѓошева и Лаура Крлиу. Ќе биде интересно.Иначе мое мислење е дека машките се даааалеку подобри од девојките, со одредени исклучоци.
И јас бев за Бобан, одличен беше, навистина, ама малер го затера, последниов пат кога ги избираа финалистите, едноставно гласот му пукна. Не можеше да пее, навистина беше лош иако јас навивав за него од првиот момент.Незнам зошто ги исфорсирале толку типично комерцијалните поп фацки. Во тек на целото шоу потенцираа дека по правилата на идол се бара поп пејач, што воопшто не е точно. Во Германија на двапати победуваше рокер.
Како и да е негледав ама ми е криво што испаднал Бобан битбоксерот, мислам дека типчето супер ја разбиваше монотонијата. Вака од 10 кандидати троица се копии на Ламбе Арнаудов, мислам дека тоа не е поентата, на оваа шоу.
Иван Раденов..Од Гевгелија беа двајца, тој Коста и тој другиот како се викаше?? Според мене тој е најдобар и плус има фацка за идол..