Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 ноември 2010
Мислења
123
Поени од реакции
28
Абе се е добро со ова идол ама не чини што баш приметив од почеток до сеа цело време се задржуваат на некои (оваа монро,џиџи,онаа што изглеала постаро,тоа детето 15 год....) и одма ти прават нешто како "фаворит" измегју нив,а има некои не ни сме ги виделе или па сеа првпат ги глеаме.Бар ја така мислам. :raz::icon_bigg

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
^ Така е. И после ќе се чудите од каде овој/оваа во финале а досега не го покажале иако некои од експонираните ќе бидат во финале. Ова веќе е поминато одамна, но кога ги монтирале емисиите веќе се знаеле финалистите. Глупо е што дел финалисти малку ги прикажуваат а други кои се испаднати повеќе и на крај реакцијата кај публиката „абе Рајко добро пее зошто испадна и кој е овој Петко досега не ги прикажаа, гарант со врски е“ а уствари нема врска тој Петко сто пати пее подобро од Рајко и има подобар глас.
Но донекаде ги разбирам, сепак се работи за шоу и мора да ги прикажуваат повеќе тие за кои мислат дека ќе и бидат интересни на публиката заради гледаноста. Од истите причини во Бугарија тие тројцата забеганите беа до сам крај.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Па досега во главно повеќе биле застапени најинтересните за публиката. Дали во изглед или во однесување.
На пример тој Денис од Охрид не пее нешто сјајно, ама сигурно ќе стигне далеку заради изгледот. Некој билдер како Тарабунов е.
А од машките интересен е Христијан, убава боја на глас и харизматичен. Иванна многу си го сака :pos2:

Од девојките впечаток ми остава Наталија која пее преубаво

Член од
4 февруари 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
мене тоj Денис ми е aнтипaтичен, Ивaн e дaлеку позгоден од него, исто и Виктор.. Костa и Христиjaн се слaтки...

Биљaнa и Jaнa ми се фaворити од девоjките

сегa зa сегa

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
И кај вас на школо 90 % пеат:Сакам БМВ алпина.....или само кај мене?:nesum:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
И кај вас на школо 90 % пеат:Сакам БМВ алпина.....или само кај мене?:nesum:
Кај сите е така бе, + Свирете ја зајди зајди тивко полека. :/

Незнам како до сега не се ја слушнале песната.

Да не сум офтопик, ако некој ги знае финалистите нека ми ги прати преку ПП.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.912
Ми се допаѓа кои поминаа.. Освен тој Денис, кој не пее посебно убаво според мене..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мој фаворит Анита Мицова - Струга
images.jpg

И Охриѓанецот Денис Мурат.

Честитки за Охридско-Струшкото лоби :)

Член од
4 февруари 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
Костa не поминa? A поминaa Денис и Aнитa? Aх, секогaш вaкa ми се случувa... бљaк. Не ни ми се гледa репризa сегa. Се нaдевaм први ќе одпaднaт..

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Не помина детето, баш штета..
Да, страшен талент кој верувам ќе успее и без Идол само ако тотално не го уништи пубертетот. Очекувам во иднина уште многу да го гледаме ...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Криво ми е за Коста, многу голем паничар е , мора да го изгуби тоа ако сака да направи нешто повеќе.
Инаку задоволна сум со останативе, Нико, Иван и Кристијан одат понатаму така да ќе има што да се види и чуе.
Мое предвидување е дека жениве ќе отпаѓаат како круши со тек на елиминацииве и машко ќе биде Идол и тоа некој од оваа тројка што ја сппмнав, освен ако битолчанецот Виктор не изненади.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Костa не поминa? A поминaa Денис и Aнитa? Aх, секогaш вaкa ми се случувa... бљaк. Не ни ми се гледa репризa сегa. Се нaдевaм први ќе одпaднaт..
Коста беше детето? Прекрасен вокал се надевам ќе биде успешна ѕвезда во иднина, вечерва тотално потфрли. Заслужено излезе од конкуренцијата.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Многу се разочарав кога видов дека Коста нема да оди понатаму.:nesum:Прекрасно е детето.Сепак, добро е тоа што е млад, па понатаму може да се обиде повторно...

Билјана Ѓошева пак не ја видовме како пее.Инаку, јас навивам за неа.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom