Македонска фудбалска репрезентација

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Sho se zapalivte za edna obicna prijatelska utakmica ne mi e jasno. Mivki se i mivki ke si ostanat cela reprezentacija ...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Шо е со слободниов,билдаат шутеви во рамките на голот? :ROFLMAO:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.984
Поени од реакции
16.425
Ангола ќе ни каже како се раѓа лебот.:D

За утакмицата, немам замерки за играта на нашите, Јани Урдинов ѕверка во одбрана.:cuc:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Урдинов и Богатинов најдобри поединци. Фазли и Хасани дај боже никогаш повеќе да не ги видам во репрезентација.

R

Rigel Kent

Гостин
Уште не можам да сфатам каква шанса пропуштија Босанците со оваа бедна Португалија:facepalm:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Спремни да ги пречекаме нашите херои од Португалија :vozbud::vozbud: :pos:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
Па овие токму затоа играат само заради нивната националност а не дека заслужуваат како може да игра играч кој нема настапено цела година пред играч кој е најдобар стрелец во некоја лига и станал шампион со тимот во кој играл ај објасни ми го тоа
Брат според мене секој фудбалер треба да добие шанса да се покажи на највисоко ниво и од репрезентацијата затоа се пријателските натпревари. Јас сваќам што ми кажуваш и мене ме нервира до некаде ама ете тоа го право селекторот сепак нема јас да плукам на тој играч од било која основа поради тоа што селекторот е идиот или пробва нешто да направи едноставно добил шанса и вреди да си ја искористи тоа мие целта на муабетот а ти очигледно не ме свати најдобро :)

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Урдинов и Богатинов најдобри поединци. Фазли и Хасани дај боже никогаш повеќе да не ги видам во репрезентација.
абе не го збори така бе еј нема да е по рамковен има да ко палим федерацију бе еј , има да го протестирам бре еј......................................:pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.984
Поени од реакции
16.425
Хасани, се глеа дечкото дека нема утакмици изиграно оваа година, 10 минути дал ќе издржи и толку. Мислам нема потреба да го форсираат непотребно. Коа ќе игра за некој клуб можеби пак да се повика, овака е само мизерен и ништо корист од него.

Kajgana Shop

На врв Bottom