Кој ти знае од која плажа го собрале за утакмицаваРоналдо на сите екипи од Шпанија им даде гол, против нас не погоди
Па овие токму затоа играат само заради нивната националност а не дека заслужуваат како може да игра играч кој нема настапено цела година пред играч кој е најдобар стрелец во некоја лига и станал шампион со тимот во кој играл ај објасни ми го тоаАбе кога треба да се пцуе треба ама денес баш добро организирано играме само онакви шанси мора да ги кориситиме камоли вака стално да играме. И аман луге не бидете националисти нема врска од кај се што се дури играат си заслужуваат прва постава а за шанса јас мислам секој фудбалер заслужва без разлика на национална основа и ете ја добиваат тоа е добро. Освен ако сакате назад да ни се врати на средина дрвцето
Бидејки по рамковен ја прават репрезентацијата...... а кај нема рамковни таму има успех кошаркари,ракометари.........Па овие токму затоа играат само заради нивната националност а не дека заслужуваат како може да игра играч кој нема настапено цела година пред играч кој е најдобар стрелец во некоја лига и станал шампион со тимот во кој играл ај објасни ми го тоа
кој е овој 19 ка гомна да јаде еден куп контри уништи...