Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Кварезма вечитиот талент, најфрустрирачки фудбалер за гледање/

Абе кога треба да се пцуе треба ама денес баш добро организирано играме само онакви шанси мора да ги кориситиме камоли вака стално да играме. И аман луге не бидете националисти нема врска од кај се што се дури играат си заслужуваат прва постава а за шанса јас мислам секој фудбалер заслужва без разлика на национална основа и ете ја добиваат тоа е добро. Освен ако сакате назад да ни се врати на средина дрвцето
Па овие токму затоа играат само заради нивната националност а не дека заслужуваат како може да игра играч кој нема настапено цела година пред играч кој е најдобар стрелец во некоја лига и станал шампион со тимот во кој играл ај објасни ми го тоа

Блокираат удари како ненормални......мислиш животот од тоа им зависи :)

кој е овој 19 ка гомна да јаде еден куп контри уништи...

Уште 10 мин. до крај.
Португалија 0-0 Албанија Б

Па овие токму затоа играат само заради нивната националност а не дека заслужуваат како може да игра играч кој нема настапено цела година пред играч кој е најдобар стрелец во некоја лига и станал шампион со тимот во кој играл ај објасни ми го тоа
Бидејки по рамковен ја прават репрезентацијата...... а кај нема рамковни таму има успех кошаркари,ракометари.........

Пацери се пацери без разлика на резултатов. Од федерација до тие што не претставуваат на терен.

овој ибраими:facepalm: кое дрво е не знае ни да шутне ни да подаде асално!

МКД-ПРТ 0-0
mother-of-god-meme.jpg

отидоа јајцата на Пандев...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom