Македонска фудбалска репрезентација

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.867
Поени од реакции
2.846
Крв да серат гомнариве од Спорт клуб, место на кецот да ја даваат тие земаа на 3ката ја даваат, па пола Македонија ја нема СК 3, идиоти невидени да шприцаат крв од газот, земале африкански екипи ми даваат...
Кои идиоти човече...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Крв да серат гомнариве од Спорт клуб, место на кецот да ја даваат тие земаа на 3ката ја даваат, па пола Македонија ја нема СК 3, идиоти невидени да шприцаат крв од газот, земале африкански екипи ми даваат...
Кои идиоти човече...
Да бе спорт клуб се криви што националната телевизија ти е гомно.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.444
Поени од реакции
11.365
А најверојатно ни СК не се криви туку Телеком кои ги имаат правата е сеа проблемот е другиве оператори што несакаат повеќе канали да откупат и луѓево што сакаат поефтин оператор а да имаат достапно се што е привлечно
Сигурно сте приметиле дека и дербињата од ПЛ мн често идат на СКхд

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
7 април 2015
Мислења
2.789
Поени од реакции
1.700
А најверојатно ни СК не се криви туку Телеком кои ги имаат правата е сеа проблемот е другиве оператори што несакаат повеќе канали да откупат и луѓево што сакаат поефтин оператор а да имаат достапно се што е привлечно
Сигурно сте приметиле дека и дербињата од ПЛ мн често идат на СКхд

Никогаш не сум го тоа приметил, а сум требал пошто имам Само СКхд (Телеком М пакет), секогаш оди некоја реприза од Хокеј, НФЛ, некој небитен тенис ВТА 250, квалификации Ф1, некој натпревар од силната Словачка или Литванска лига, но ПЛ никогаш.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.925
Поени од реакции
16.209
неможе да иде на ск1, нема два аудио канали тој канал така да опцијата е или двојка или тројка за да го слушате бранко илиевски.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.444
Поени од реакции
11.365
Никогаш не сум го тоа приметил, а сум требал пошто имам Само СКхд (Телеком М пакет), секогаш оди некоја реприза од Хокеј, НФЛ, некој небитен тенис ВТА 250, квалификации Ф1, некој натпревар од силната Словачка или Литванска лига, но ПЛ никогаш.
Па не си приметил зашто го имаш каналот и само вртиш и не се замараш, ехее колку пати биле пцуени СК у темана за ПЛ

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Се најавува дека С. Рисотвски ќе стартува, а Ашковски ќе игра лево, пред Алиоски. Ако ова биде така, мислам голема грешка ќе биде, која се надевам нема да ни се удри од глава. Како и да е, ова е шанса што не смее да се пропушти. :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Дечки, мора да се испринта картата што стига по меил или може на мобилен да се покаже?

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Дечки, мора да се испринта картата што стига по меил или може на мобилен да се покаже?

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Abe toa so kartite можиш да погодиш и без ништо да влезиш...со Германија стигнавме 5 минути после почетокот на натпреварот и ништо не ни побараа редарите, така луѓе рандом влегваа без карта, без сертификат без ништо...ајде ќе речиш натпревар под капата на УЕФА и ќе биди малце организирано , ама џабе бе..говеда живеат во оваа вукојебина...едно нешто не знаат да организираат....не треба само казни за вакви пропусти туку тепање јавно со стап за тие што дозволуваат ваква дезорганизираност.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.867
Поени од реакции
2.846
Да бе спорт клуб се криви што националната телевизија ти е гомно.
Потполно си во право, ама гомнариве од Спорт клуб пренесуваат африкански репрезентации на СК 1 и СК 2, не го менува фактот дека се тешки гомна и овие. :D

Член од
7 април 2015
Мислења
2.789
Поени од реакции
1.700
А не емитуваат ни Хрватска Русија, претпоставувам оди на ХРТ2, инаку колку е квотата за 1 во живо :)

Kajgana Shop

На врв Bottom