- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.639
- Поени од реакции
- 11.717
Супер купот кога беше имаа сто пропусти па сеа као се ке исконтролираат
Sent from my iPhone using Tapatalk
Како на пример?Супер купот кога беше имаа сто пропусти па сеа као се ке исконтролираат
mozda ke vazi samo za kosovski rekviziti, ne za albanski.Хаха, ај баш да видам
Па да, така го сфатив тоа пишаното и јас...ама и така не ми е за верување дека ќе успеат да спречат.mozda ke vazi samo za kosovski rekviziti, ne za albanski.
Ако сакаат службено 3-0 да изгубат и да настане прекин. Нашите не се како србите така лесно да се испровоцираат..Че го љетиф знаме на голема аљбаниа со дрон, море хеј....
у право си... еве на пример пред некоја година кога играа со партизан па кога летаа орли на градски ептен Македонија виде ќар, ги казнија за веење странски знамиња. среќа не ги пуштија српските каури во Македонија па немаше некоја жртва за ФФМ и македонските екипи да видат поголем ќар од УЕФА. не дека и македонски екипи неможе таков ќар да донесат ама овие конкретно кур не би ги болело туку и би се подмочнувале од радост.Да бе, уште стојам зад тоа иначе
Шкендија во Европа ја претставува Македонија.
Ако утре Шкендија освои ЛШ, со тоа после ќе игра директно во групна фаза следна сезона, и после тоа ќе има Македонија повеќе поени и ќе имаме и второ место за екипа во ЛШ.
Плус да не зборам што таков успех би инспирирал и други екипи да вложуваат во фудбалот
Не сум фан на ни една конкретна екипа, така да политика и заебанција на страна, треба да се поддржуваат екипи што ја поддржуваат Македонија во странство, може само ќар да има on the long run.
Популаризирање на спортот, доаѓање на странци во државава што ќе гледаат утакмици, атмосфера во градот, потенцијално некој македонец ќе крене форма и за репрезентација, па некој ќе му текне можда да ја скаутира Шкендија во лига на рандом меч и случајно да му фати око некој играч на противникот и така натаму и така натаму
Јасно ми е мене се тоа, не се праам наудрен, ама може само ќар да има од македонски преставници во ЛШ/ЛЕ.
Еве, Вардар во ракомет вака си газеше, па сега некој му текна да вложува во Еурофарм, па донесоа поени Вардар за догодина дури и екипа ко Металург/Пролет да игра во ЛЕ ракомет, па да добијат ќар, па да се уозбилат, па повеќе наши дечки ќе добијат шанса во ракометната ЛЕ, па ќе напраат трансфери па....
И така, многу лесно може за 15ина години да имамае солидна репрезентација што уствари изглегла поради успехот на РК Вардар во ЛШ
........ептен филозофирам у ПМ еј(ама се сфаќаме бе)
Za koj saka neka navivaat toa nikoj ne moze da mu go zabrani, ona sto moze da mu se zabrani e pristap do stadion, vo normalna drzava mu dava tamu nekoj procent karti kolku sho mu sleduvaat gi stiskash tamu vo eden ili dva bloka na istocna ke dojdat ke izvadat dve tri znaminja ke ti svirkat himna, posle zavrahuvanje na mecot gi vadis so specijalcini cao prijatno. Pravis kordoni vo tri cetiri sloja vo radius okolu stadionot i cao cao nema pristap. Ama ne, nie sme banana drzava kaj so ne se znaj koj jadi koj pie, pa pregovarame ova ona da im dademe istocna ili ne znam sto. Da sme i normalna drzava ke bara od UEFA da nema i voopsto gostinski navivaci oti se znae deka za fudbal stokata ne ti doagja.
Како што службено изгуби и Албанија од Србија нели.Ако сакаат службено 3-0 да изгубат и да настане прекин. Нашите не се како србите така лесно да се испровоцираат..
Ама добро напишав подолу дека нашите не паѓаат така лесно на такви провокации како србите. Тука шверцерите ги пуштија да дивеат во театарот, не па за едно знаме со дрон.Како што службено изгуби и Албанија од Србија нели.
Полека, но сигурно се загрева атмосферата по повод историскиот дуел со Косово кој што ќе се одигра на 26 март во Скопје.Кога ќе ги пуштат картите во продажба?
не.Дозволено ли е еден човек да купи повеќе од една карта?
Како би можел да дојдам до карта ако не се продава на интернет а не сум моментално во Македонија?