Ejebajgasad!!!
Фукара
- Член од
- 4 септември 2017
- Мислења
- 677
- Поени од реакции
- 1.117
Лош збор немам чуено за чоекот ни од албанец ни од македонец, помага во градов секаде каде што можеПрегледај го приврзокот 235971
Da beshe Albanec precedatellot na FFM, ke imashe nekoj mesto na prodazhba kaj Albancive, barem u Kicevo da imashe, ne u Tetovo.
тоа би било глупост од епски размериПрегледај го приврзокот 235971
Da beshe Albanec precedatellot na FFM, ke imashe nekoj mesto na prodazhba kaj Albancive, barem u Kicevo da imashe, ne u Tetovo.
На албанците картите им се дадени "под рака" уште пред да почне официјалната продажба.Прегледај го приврзокот 235971
Popameten si koga ne zboruvashНа албанците картите им се дадени "под рака" уште пред да почне официјалната продажба.
Демек ние не ве знаеме какви криминалците сте, па сега и светец го направивте прецедникот на ФФМ.
Посреќни ќе сме кога ќе се иселите од Република Македонија.Popameten si koga ne zboruvash![]()
za mene grcija, slovenija i kosovo site tuka negde se. grcite nemaat nekoi vrvni igraci, no nemaat ni slabi, prilicno izednacen i cvrst sostav. za mene duri se blagi favoriti ako bi moral nekoj da odberam.Третата група ќе биде тепачка. Штета едино Молдавците што не се нешто подобри оти ќе беше јако Грција да заврши последна и да падне во Д дивизија хаха. Словенија и Косово би требало фаворити да бидат, јес да ќе биде густо.
Да им паднеше Ерменија, ќе имаа шанси за последно место.Третата група ќе биде тепачка. Штета едино Молдавците што не се нешто подобри оти ќе беше јако Грција да заврши последна и да падне во Д дивизија хаха. Словенија и Косово би требало фаворити да бидат, јес да ќе биде густо.
Сакав со нас да се паднат. Никогаш полош состав немале, а ние никогаш подобар не сме имале. Нормално, тоа не значи дека би ги победиле. Но добро е и вака, нека се фокусираат на фудбалот а не тоа што се дешава околу. Во оваа група мора да имаме 6/6 победи.za mene grcija, slovenija i kosovo site tuka negde se. grcite nemaat nekoi vrvni igraci, no nemaat ni slabi, prilicno izednacen i cvrst sostav. za mene duri se blagi favoriti ako bi moral nekoj da odberam.
Дефинитивно Грција е поблиску до Словенија и Косово во силите отколку до Молдавија која е аутсајдер, и сигурно Грците ќе земат некој бод од тие дуели ама на крај пак Грците ги гледам како трет тим во групата. Али како што кажав во секој случај ќе биде многу густо и изедначено.za mene grcija, slovenija i kosovo site tuka negde se. grcite nemaat nekoi vrvni igraci, no nemaat ni slabi, prilicno izednacen i cvrst sostav. za mene duri se blagi favoriti ako bi moral nekoj da odberam.