Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ќе има гужва пред ФФМ изгледа само со фискална ќе признаваат
добивавте фискални кога ви ги продаваа картите?
Каква фискална бе никој не ми даде фискална на билетара шо се занесуваат нека не не заебаваат.Ќе има расправии пред билетара нека не измислуваат

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Уште во понеделник ако биде 40 степени и пред билетара ќе испоцркаме за да ги смениме картите. Да им еб*м се јас на федерација по список. Само што слушнав дека не се нумеирани одма ми падна јасно дека нема да помине се во најдобар ред.
И од кај ќе знаат они дека баш од таму сум ја купил картата?

S

SSS-Stolica

Гостин
А може да се носи лична карта од родител или само полнолетните можат да прават ваква замена?!

П

Паган-др

Гостин

:pop: Добро бре, имаат ли овие памет? Ова беше официјален „постер“ на билетарата?!
Па бољи у Word да го напраеле бе. :jaj:

Нешто ме интересира. По што ќе познаат они дали се фалсификат или оригинал картите кога нема ни сув печат ни ништо на нив? Некој со фалш карта ќе се избаци пред некој со оригинал и он ќе земе а за овој нема да има.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Сител изгледа отпаѓа од трка за преносот.
Во среда во 20:45 ќе пренесуваат Холандија-Англија, исто пријателски меч.

Клик

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Аиииииииии јас си планирав во прв ред а сеа може да испадне нумерирана последен ред да ми дадат..и смеело само 3 а јас имам 4:nesvest:

Ке ги потепам ФФМ:pishtoldz

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5
nenormalni
a nikoj da ne otide pred utakmica ova e zaebavanje
prodavaat karti po 100-200den i ne predviuvaat deka ke ima interes i deka ke ima falsifikat i preprodavanje

degeni

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Македонска работа
Мора се да усереме

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
ќе има гужва пред ФФМ изгледа само со фискална ќе признаваат
добивавте фискални кога ви ги продаваа картите?
Абе каква фискална, ќе плаќаат тие од ФФМ данок :pos:
Нешто ме интересира. По што ќе познаат они дали се фалсификат или оригинал картите кога нема ни сув печат ни ништо на нив? Некој со фалш карта ќе се избаци пред некој со оригинал и он ќе земе а за овој нема да има.
Претпоставувам дека ќе ги препознаваат картите по сериските броеви кои се на страната од билетот што треба да се скине :toe:
Аиииииииии јас си планирав во прв ред а сеа може да испадне нумерирана последен ред да ми дадат..и смеело само 3 а јас имам 4:nesvest:

Ке ги потепам ФФМ:pishtoldz
Не се секирај... во прв ред воопшто нема да ти биде добро, не се гледа ништо од тунелот од соблекувалната и клупите за резервни фудбалери, испробано :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom