Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Можеби е подобро да бидат нумерирани отколку на стадион да сме од седум саат, нели? :toe:
Абе тоа во ред е.
Ама од кога се знае дека Шпанија гостува? Од март!
Па мајкуму за 5 месеци не ли им текна дека треба да ги нумерираат картите?
Али битно 5 дена пред натпревар им текна.
Безобразлук!
Ме нанервираа :lut:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Тато земаше 2 билета за Северна , сега тој ќе може да ги замени и 2та?

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Веќе доволно не измалтрерираа се надевам дека повеќе шалтери ќе отворат а не еден да се потиме пред шалтер.Се грижеле за безбедноста :pos2:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Абе тоа во ред е.
Ама од кога се знае дека Шпанија гостува? Од март!
Па мајкуму за 5 месеци не ли им текна дека треба да ги нумерираат картите?
Али битно 5 дена пред натпревар им текна.
Безобразлук!
Ме нанервираа :lut:
Знаеш зошто не ги нумерираа... за да биле поефтини билетите, ама сега ги зезнаа со фалсификуваните билети така да ќе мора да бидат нумерирани. Дупол трошок за ФФМ...
Патем и мене ме нанервираа... нооооооо... :raz:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И сега ние што не сме од Скопје, треба пак да се влечеме за да ги смениме картите? Ма нека идат у пичку матер...да ти се смучи од нив!!!!

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
А картите немаат ни жиг ни ништо, колку се глупави овие од ФФМ немаат појма, кај не ги нумерираа, па ни жиг не им ставија на картите, ццц какви аматери. Како од вчера да се на функција да им ебам матер. Незнам само како ќе ги препознаваат фалсификатите, ајде вајда ќе биде се во ред.

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Леле глупаци :nerv::nerv::nerv:
Дополнително трчкање и нервоза. Ма нека идат у п.м. и федерација и се, мафија...

А еве мојата карта е од новата северна трибина и сум од Кавадарци. Не ја земав од општинскиот фудбалски сојуз, туку од пријател, а тој кој знае од каде. И сега како да знам дека пак сојузот во мојот град ќе ми даде карта за север, или дали воопшто ќе биде отворен, како што досега беше затворен целото време:nerv:и да неможам да ја заменам.

Абе селаци, џабе се прават граѓани........................:nerv:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
И сега ние што не сме од Скопје, треба пак да се влечеме за да ги смениме картите? Ма нека идат у пичку матер...да ти се смучи од нив!!!!

Ќе имаш во сојуз.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519

:pos2:
(ова беше наменето за сите што им се ситеа на другите дека они нашле карти од препродавачи [најверојатно фалц, кои нема да ви ги заменат], а ние не сме нашле. Значи, тука пред се' мислам на росоњерка :icon_lol:).

Инаку, дали ова значи дека ќе прават само замена, или и ќе продаваат карти?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

:pos2:
(ова беше наменето за сите што им се ситеа на другите дека они нашле карти од препродавачи [најверојатно фалц, кои нема да ви ги заменат], а ние не сме нашле. Значи, тука пред се' мислам на росоњерка :icon_lol:).

Инаку, дали ова значи дека ќе прават само замена, или и ќе продаваат карти?

Ќе прават замена нема шанса наново да купуваш..пишува на страната на ФФМ.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе имаш во сојуз.
Епа не ми е од сојузот. Од Скопје ми е купена! На крај и преку к*р, немам намера за 100 денара да идем пак до Скопје и да мењавам, не ни идем! Ебате неписмените!!!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Епа не ми е од сојузот. Од Скопје ми е купена! На крај и преку к*р, немам намера за 100 денара да идем пак до Скопје и да мењавам, не ни идем! Ебате неписмените!!!

Од каде ќе знаат они од каде е купена бапни ја ти или дај му на таткоти и готово :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom