Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Од каде ќе знаат они од каде е купена бапни ја ти или дај му на таткоти и готово :)

Во Тетово се продавале само за Југ, јас имам за Запад...така да ич не се ни замарам! Нека избрише Хари гс со тие 100 денара!

БАРАМ ЕДНА ИЛИ ДВЕ КАРТА ЗА СЕВЕР :vozbud:ЗНАМ ДЕКА НЕМА АМА АКО НЕКОЈ САКА ДА ЈА ПРДАДЕ НЕГОВАТА :toe:

simpsons_nelson_haha3.jpg

:pos2:
(ова беше наменето за сите што им се ситеа на другите дека они нашле карти од препродавачи [најверојатно фалц, кои нема да ви ги заменат], а ние не сме нашле. Значи, тука пред се' мислам на росоњерка :icon_lol:).

Инаку, дали ова значи дека ќе прават само замена, или и ќе продаваат карти?

ц ц ц злоба бе :)
што реков јас против тие што немаат билет? ништо, ффм идиоти штета што нема да има добри навивачи (јас само те зафркавав тебе, другите не :))

И не вади шпекулации за фалц бар за мене :), само ќе треба во понеделник да се замарам да менувам, ах проблеми

дали се овие нормални??? па нека идат у пм веќеее лелеееее :nerv::nerv::nerv:

Хаха, Хари ѕвер, што друго да речам, далеку од тоа дека ова ме изненади, кога прво нешто што ми падна во око откако купив билет беше тоа дека истиот не е нумериран... Еми ништо, ќе завршиме работа во понеделник. ;)

“Господа“ од ФФМ дека дека памет немате знаеме, дека срам немате знаеме но зарем жал немате?

ФФМ-ОСТАВКА

На 12ти предлагам сите да скандираме Хари педер Хари педер :vozbud:

На 12ти предлагам сите да скандираме Хари педер Хари педер :vozbud:
ОД западот ќе се слуша тоа...:oeoeoe:
На нумерирани карти се мисли на бројките од страна, каде што треба да се скине билетот или...?

ќе има гужва пред ФФМ изгледа само со фискална ќе признаваат
добивавте фискални кога ви ги продаваа картите?

ОД западот ќе се слуша тоа...:oeoeoe:
На нумерирани карти се мисли на бројките од страна, каде што треба да се скине билетот или...?
На нумерирани карти се подразбира број на седиште, блок ... каде да седиш точно :)
А овие беа без број на седиште...

makedonija-spanija.jpg

:pop: Добро бре, имаат ли овие памет? Ова беше официјален „постер“ на билетарата?!

ќе биде густо пред ФФМ појавени се повеќе карти од капацитетот :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom