Македонија – Германија [17.01.2012, 18:15]

Статус
Затворена за нови мислења.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
заслужена беше казната, не заебавај. Ептен убаво се сеќавам како го залепи...

страв ми е вечерва да не се избаци некој така... :icon_lol:
Одамна беше,ја на тв гледав тогаш и ми заличе како да се преправа :pos:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Добро бе што сакате од атмосферата повеќе ?
За некое големо првенство каде што најголем дел од публиката не се ултраси ова е врв на навивање. Не се само чкембари и комити само таму.Има и други луѓе на кои не им се навива.Сакаат да си излгедаа утакмица,да попцујат малце,да запеат 2-3 пати кога пее цела сала и тоа е тоа.Тешко е да се навива кога сите навивачи се распространети низ цела сала.Стави ги сите ултраси во еден ќош,ќе имаш пеење 60 минути.Вака и ова е супер...........

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.338
Поени од реакции
5.366
Tooooooo :vozbud::vozbud::vozbud:
И Димовски на списокот е ова се чекаше !!!

Germany Aufiderzen !!!! :vozbud:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Фалат старите воџи на навивачите, како Жути и ред други, да се качи на некој тапан и да ги води цело време без душа да остане, не Германија, има и судиите да си дадат оставка :)
коа спомна ова ме потсети, Ѕвоне на тајм-аут му викаше некому „Жути затварај поблиску“.

Кој е жути кај нас, Велко !? :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
коа спомна ова ме потсети, Ѕвоне на тајм-аут му викаше некому „Жути затварај поблиску“.

Кој е жути кај нас, Велко !? :)
Миркуловски :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
А бе само на темава се збори дека спиеле навивачите, а сите што се таму, Срби, Германци, Швеѓани, сите велат дека е феноменално. Не може од пред телевизор да се збори, мора човек да е таму за да ја осети атмосферата. Поздрави и честитки. :D

Него вака кога ве читам ми се плаче. не заслужија нашите дечки да треба да се борат против судии. Не заслужуваат да изгубат. Ајде дечки држете се. А оној што ќе не заќутел, сакам да го видам како плаче на крај, и како си го влече куферот за дома!!!!!!
Јас бев во неделата и гласот уште ми е на рехабилитација. Значи таму беше пеколно сите 60 минути, а во најјаките моменти кога се кршеше резултатот беше бетер, сите урлавме ко ненормални. Така да, како некој што имаше чест и привилегија лично да посведочи не држат тврдеата дека навијачите биле тивки.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ако има некој што не може да издржи без ракомет до средбата со Германија може уште еднаш да го погледне мечот Шведска-Македонија

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.825
Поени од реакции
40.184
Затоа се нервиам со коментарите што ги давате за навивачите. :)

Значи, секаде, ама СЕКАДЕ, и Србиве и Хрвативе, и другите у секоjа вест поврзана со нашава репрезентација ги потенцираат навивачите и пеколната атмосфера.

Океј, можеби за нас не се одлични, оти знаеме дека можат и подобро, но за другите ова е сензација... :)
Да де, кај нас се навикнати на полни стадиони и сали, со по 10 илјадни жестоки навивачи на секој натпревар, не е битно репрезентација или клуб, и сеа овие што се отидени се пичкин дим, мачкина кашљица...ситна јуха ебате !

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Оти ги смениле судиите бе, да им еам мамата. :tapp:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Да де, кај нас се навикнати на полни стадиони и сали, со по 10 илјадни жестоки навивачи на секој натпревар, не е битно репрезентација или клуб, и сеа овие што се отидени се пичкин дим, мачкина кашљица...ситна јуха ебате !
Тоа е поентата, дека за „составот“ у кој се отидени нашите фанови, супер е амосферата. Нормално дека ќе беше подруго ако отидеа 3 000 ултраси...

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
кога веќе споменуваме се ова, ти текнува на Гунар Прокоп !? :)
Тренерот на Хипо или која друга екипа беше што играше против Кометал? Јас тогаш помислив дека е мртов, паднат на сред терен цела сала околу него, а тој облиен со крв :confused:.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Иначе го гледав Златан Сарачевиќ вчера на ХРТ 2, зборуваше кратко за утакмицата за Шведска и атмосферата. Рече дека не верува дека можеме континуирано да играме така добро, но убеден е дека ќе изненадиме некој од фаворитите.

Да се надеваме дека тоа ќе биде Германија.

Германците ако изгубат денес ќе бидат првиот Германски состав што испаднал од фазата по групи и првиот што не се пласирал на Олимпијада. Влогот е ОГРОМЕН!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom